1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



100 Yıllık Bir Gelenek: Portakal Bahçem!

Portakal Bahçem uzun yıllardan beri aile geleneğini sürdürmektedir. Tam 100 yılı aşkın süredir edindikleri tecrübe sayesinde bu alanda sizlere kaliteli bir hizmet verebiliyorlar.

facebook-paylas
Tarih: 17-01-2022 17:13

100 Yıllık Bir Gelenek: Portakal Bahçem!

İlk olarak portakal fidanlarının ekimleriyle başlamışlardır. Finike’de oldukça verimli arazilerde en iyi şekilde portakala, greyfurt, limon ve mandalina gibi ürünler yetiştirilmektedir. Üstelik tüm ürünler mevsimine uygun bir şekilde yetiştirilmeye özen gösterilir.

Sizlerin sağlığını düşünen Portakal Bahçem ailesi en iyi şekilde sofralarınıza kadar getirir. Yaklaşık 30 yıl öncesinde de nar üretimleri de başlamıştır. Bu da firmanın kendini sürekli yenileyerek devam ettiği anlamına gelir. Dedelerinin önceden yaptığı satış şekillerinde değişiklikler yapmıştır. Artık bildiğiniz üzere günümüzde internetin girmediği ev kalmadı. Bu nedenle de satışları online üzerinden de gerçekleştirmektedir. Adresinize kadar getirerek sizlere hizmet eder. Kargo sürecinde meyvelere kesinlikle zarar gelmez. Hatta bütün meyveler sizler için özenle seçilerek dalından kopartılır.




Site üzerinden alışverişlerinizi gerçekleştirirken 250 TL ve üzeri işlemlerinizde kargo tamamen ücretsiz olarak sizlere hizmet sağlanır. Hatta belli ürün alımlarınızda yanında farklı reçel hediyeleri de mevcuttur.

Dalından Tazecik Toplanmış Meyveler Şimdi Kapınızda!

Portakal Bahçem üzerinden sizler sipariş verdiğiniz anda dalından kopartılarak paketlenmeye başlanır. Daha sonra da en güvenli ve taze haliyle kapınıza kadar teslimatları gerçekleşir. Portakal bahçem ürünlerinin her biri sağlık standartlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Aynı zamanda mevsim meyve tüketimine dikkat ederek GDO’lu ürünlere karşı da gerekli önlemlerini almaktadır. Sizlerin veya çevrenin sağlığını tehdit edecek hiçbir işleme yer vermemektedir. Senelerdir atalarından görmüş olduğu yetiştirme tekniklerine hala yer vererek sizlere kaliteli tohumlarla birlikte aktarım sağlar.




Katkısız ve Tatlandırıcı içermeyen Reçeller, Meyve Suları
Site içerisinde lime, kumkuat, avokado gibi birçok farklı egzotik meyveye de yer verilmektedir. Aynı zamanda meyve üretiminin dışında el yapımı, katkı maddesi içermeyen ve içerisinde tatlandırıcı olmayan ürünlere de yer verilmektedir. Reçeller, marmelatlar, taze sıkma meyve suyu ürünleri olmak üzere geniş çapta hizmet aktarımı sunulmaktadır. Çocuklarınız için de son derece sağlıklı olan bu ürünleri tercih ederek kış aylarında hastalıklara elveda deyin.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI