1xbet betist supertotobet
Bugun...



İyi Parti Antalya'da bakın ne yaptı.

İYİ Parti’nin başlattığı ’Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan otobüsün bu seferki durağı Antalya oldu. İYİ Parti otobüsü, Muratpaşa Belediyesi yanındaki Kent Meydanı’nda Antalyalılarla buluştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-05-2018 16:04:30 Tarih: 17-05-2018 15:56

İyi Parti Antalya'da bakın ne yaptı.

Çalışmaya ilişkin açıklamada bulunan İYİ  Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, 25 Ekim 2017’de kuruluşunu tamamlayan ve yola çıkan İYİ Parti’nin İYİ insanları olarak partimiz, Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yürüttüğü bir hizmet projesi dâhilinde burada toplanmış bulunmaktayız. Kendi dertleriyle başbaşa kalan, yorgun düşmüş milletimizin kendisiyle görüşmek, konuşmak ve dertleşmek için “İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim” çalışması Antalya ayağında bir aradayız. Bu proje kapsamında; Genelde ülkemizin, yerelde Antalyamızın sorunlarını, vatandaşımızla yüz yüze konuşmak istedik” dedi.

 

“Siyaset milletin dertlerine derman üretme sanatı ise milletin dertlerini bilmek zorundasınız” diyen Başkan Sağır, daha sonra şunları kaydetti: “Ak Parti ilk iktidara geldiği yıllarda milletin dertlerini dinler ve çözüm üretmeye gayret ederken zamanla milletin derdini dinlemek yerine gündemine iktidarını genişletmek ve sürdürmeyi almıştır. Sarayın yapımı ve Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’ndan sonra derdini dinlemenin yerine, milleti parti parti saraya çağırıp nutuk atma geleneği çıkmış, bu da kesmeyince günde birkaç kez bütün televizyonlarda ortak canlı yayınlar başlamıştır.”

İktidar için Milletin derdini dinlemenin yerini ona nutuk atıp ayar verme alışkanlığının aldığını da idda eden Sağır, “ İYİ Parti olarak Millete ayar vermeye ve nutuk atmaya değil onun dertlerini dinlemeye ve çözmeye talibiz. Türkiyemiz üzerindeki  kara bulutlan dağıtmak,umutsuzluğu umuda çevirmek için buradayız.

 

Antalya hep turizm kenti olarak bilinse de; bu sektörü besleyen tarım, turizm, sanayi ve üniversitesi ile ülkemizin en dinamik illerinden biridir. Bunun için; Girişimci, yatırımcı ve sanayici iş adamlarımızın, kadınlarımızın sorunlarını ve önerilerini dinlemek için buraya geldik, Yüce Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim, çalışma ve sosyal problemlerini yerinde görmek ve karşılıklı konuşmak için buraya geldik” diye konuştu.

 

Programda “Anlat Hemşerim Dertleşelim” Proje sorumlusu Fatih Şeker’in yanısıra İyi Parti İl Yönetimi, Merkez ilçelerin yöneticileri, Milletvekili Aday Adayları  hazır bulundu. Günboyu süren etkinlikte özel davetli çağırılmadan, yoldan geçen insanların dertleri dinlendi, daha iyi bir Türkiye için görüşleri alaındı. 81 ili dolaşacak olan otobüs ile vatandaşın sorunlarının yerinde dinlenmesi amaçlanırken tespit edilen sorunlar, raporlar halinde parti genel merkezine sunuluyor







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI