1xbet betist supertotobet
Bugun...



Toshack mı Bulut mu?

Antalyaspor’da hareketli saatler yaşanıyor. Kırmızı beyazlı takımın Erol Bulut ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Diğer yandan Toshack’ın da gündeme alındığı öğrenildi. Ancak Bulut’un imzaya yakın olduğu belirtildi

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2018 18:15

Toshack mı Bulut mu?

‘Anlaştı’ iddiası
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışını tamamladı. Kırmızı beyazlı yöneticiler arasında, Evkur Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'un ismi ön plana çıktı. Pazar akşamı Antalya'ya gelen Erol Bulut ile menajerler aracılığıyla bağlantı kuran kırmızı beyazlılar, 43 yaşındaki teknik adamla prensipte anlaştı. Erol Bulut ile 3 yıllığına prensipte anlaşan Antalyaspor'un Haziran ayının ilk haftası düzenlenecek törenle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bulut ile görüşme
Erol Bulut, geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor yönetimine üç yıllık bir proje sunduğunu ve bir yıllık sözleşmeyle önünü görmeden yola devam edemeyeceğini açıklamıştı. Öt yandan, teknik direktör arayışlarını sürdüren Antalyaspor’da hareketli saatler yaşanıyor. Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı Erol Bulut’la görüşme yapıldığını ilk kez açıkladı. Genç teknik adamın 31 Mayıs tarihine kadar Malatyaspor’la sözleşmesi bulunduğunu ve o tarihe kadar bir hamlede bulunmanın etik olmayacağını ifade ederken, daha sonra yeniden bir araya gelinebileceğine dikkat çekti.

Toshack sesleri
Antalyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı belirtilen John Benjamin Toshack ile ilgili olarak da konuşan Cumhur Arıcı, teknik adam seçimi konusunda tek yetkili ismin Futbol Şube Sorumlusu Şefik Öz olduğunu söyleyen Arıcı, “Galli teknik direktör ile ilgili olarak bilgim yok. Bugüne kadar bir görüşme olmamıştı, ancak Şefik Öz görüşme yaptıysa bilemiyorum. Teknik adam tercihinde tek yetkiyi kendisine verdik” diye belirtti. Yapılan bu açıklama sonrası kafalar karışırken, yönetimin bir iki gün içinde teknik direktör konusunu noktalayacağı öğrenildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI