1xbet betist supertotobet
Bugun...



8. Kemer Otomobil Festivali'nde renkli görüntüler

Kemer’de bu yıl 8’ncisi düzenlenen “Kemer Otomobil Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar, festival alanındaki modifiyeli araçları gezerek, festival kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

facebook-paylas
Tarih: 12-06-2023 08:45

8. Kemer Otomobil Festivali'nde renkli görüntüler

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Motor Sporları Kulübü (KMK) tarafından Kemer Ralli Sahası’nda düzenlenen festivale, yaklaşık 700 modifiyeli araç katıldı.Desibel ve araç basıklık yarışmalarının da düzenlendiği festivalde, drift ve kepçe şovları da yapıldı. Festivale katılan çok sayıda vatandaş ve turist, özellikle modifiyeli otomobillere büyük ilgi gösterdi.

Modifiye edilmiş araçlarla yapılan gösterilerde renkli görüntüler ve heyecanlı anlar yaşandı. Festivalde iş makinelerinin altından geçerek yapılan drift şovları ise büyük alkış topladı. Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, drift araçlarına binerek gösteriye ortak oldu.

Festival sonrası açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Acar, Kemer Belediyesi olarak düzenlenen festivale destek verdiklerini belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi. Acar ayrıca festivale Türkiye’nin değişik illerinden yaklaşık 700 aracın katıldığına işaret ederek, “Güzel bir festival oldu. Kemer’e gelen gençlerimize teşekkür ediyorum. Festivale belediye olarak her türlü desteği verdik. İlçemizde tatilini yapan misafirlerimiz ve vatandaşlarımız güzel bir gün yaşadı. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

KMK Başkanı Serdar Honamlı ise Kemer Otomobil Festivali’nin bu yıl 8’ncisini yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Drift ve kepçe şovlarıyla festivale ayrı bir renk kattıklarına dikkat çeken Honamlı, desteklerinden dolayı Kemer Belediyesi’ne teşekkür ettiğini ifade etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI