1xbet betist supertotobet
Bugun...



Ahmet Kumbul: Ethem Taş, kalbini ferah tutsun

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş için 'Ethem Taş, kalbini ferah tutsun, Türel döneminin aksine, Antalyalıların hakkının korunduğu yeni bir döneme girilmiştir' şeklinde açıklamada bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-07-2019 16:37:51 Tarih: 08-07-2019 14:12

Ahmet Kumbul: Ethem Taş, kalbini ferah tutsun

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, AK Parti İl Başkanı Ethem Taş'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kadınlar Plajı'nda gerçekleştirdiği uygulamaları eleştirmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu. 

Kadınlar plajıyla ilgili Muhittin Böcek'in açıklamada bulunduğunu belirterek sözlerine başlayan Kumbul 'Sadece şunu söyleyeyim, iki yıldır hiçbir protokol olmamasına rağmen, Büyükşehir’in işlettiği Sarısu’ya biz seçildikten sonra hemen bakanlıktan yazı geldi burayı tekrar ihale ediyoruz diye. Bugüne kadar bakanlık, AKP belediyesindeyken hiç ağzını açmazken nasıl oluyor da CHP kazanır kazanmaz yazı geliyor, hem de sezonun ortasında, bunu anlamak mümkün değil. Ek olarak; Varsak hattını daha bitmeden açıp insanların hayatını riske attılar şu anda son aşamada testlerin tamamı yapıldıktan sonra açılacaktır.' şeklinde açıklama yaptı.
 

Ethem Taş'ın Kırcami İmar Planı ile ilgili eleştiride bulunduğunu belirten Kumbul 'Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesindeki  bürokratlarımız çalışıyor, önümüzdeki mecliste bu konuyu tekrar gündeme alacağız. Bilirkişi raporunda yer alan sıkıntılı yerler planlanacak. Yani bu beş yılda Antalya kazanacak.' dedi. 


Son dönemde Boğaçayı'nda yaşanan kirliliğin sebebinin Antalya BB Eski Başkanı Menderes Türel’in çılgın projelerinin yol açtığının altını çizen Kumbul, açıklamalarına şu şekilde devam etti:
'Mesela Ethem Taş, Türel’in çılgın projeleri arasında yer alan Boğaçayı Projesi’ndeki yosunlanmayı, yeteri temizlik yapılmamasına bağlıyor. Halbuki bizim vakti zamanında yaptığımız eleştirilere biraz olsun kulak verselerdi, böyle bir sonucun olmayacağı bilimsel bir şekilde ortadadır. Biz dedik ki buranın temizlik maliyeti buranın yapım maliyeti kadar tutar, burada bu proje olmaz dedik. Sanki projeyi biz yapmış gibi bizi sorumlu tutuyorlar. Ethem Taş, kalbini ferah tutsun, Türel döneminin aksine, Antalyalıların hakkının korunduğu yeni bir döneme girilmiştir. Ethem Taş, Antalya’nın menfaatine olan her projeye destek vereceklerini belirtmiş. Bu noktada şüphesi olmasın; bizim dönemimizde yapılan bütün projeler Antalya halkının menfaatine olacaktır. Kendilerinin de sözlerini tutarak projelerimizi destekleyeceklerini umut ediyoruz.'







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI