1xbet betist supertotobet
Bugun...



AK Parti’de aday tanıtımı 7 Şubat’ta

AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını 7 Şubat Çarşamba günü Kepez’de Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde bir genel başkan yardımcısının da katılımı ile yapılacak.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2024 14:42

AK Parti’de aday tanıtımı 7 Şubat’ta

 

Cumhur İttifakı’nda MHP’ye bırakılan 5 ilçe hariç Antalya’da AK Parti’nin 14 ilçenin belediye başkan adayı 7 Şubat çarşamba günü belli olacak.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADI GEÇEN İSİMLER
AK Parti’de aday olarak açıklanacak isimler için heyecanla beklenirken ismi geçen adaylar şu şekilde:
Kepez Belediye Başkan Adaylığı için AK Parti’li ve eski Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Soner Erkaya’nın adı geçiyor. Soner Erkaya AK Parti İl ve İlçe teşkilatı başta olmak üzere mevcut Kepez Belediye Başkanı, AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile omuz omuza seçim yerel seçim mücadelesini veriyor.

Muratpaşa Belediye Başkanlığı adaylığı için önceki dönem AK Parti Muratpaşa meclis üyesi Cemal Öner ve Muratpaşa AK Parti Meclis Üyesi Özdemir Manavoğlu’nun adı geçiyor.

KONGED Kurucusu Ahmet Alper Alveroğlu ve Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak’ın ismi Konyaaltı Belediye Başkan adaylığında kulislerde yer alıyor.

Döşemealti ilçesi için ise İş İnsanı Cihan Bulut ve geçtiğimiz dönem AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanlığı yapan Bekir Kıvrım ve Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ramazan Gürkan’ın adı ön plana çıkıyor.

Kemer Belediye Başkan Adaylığına ise Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve Turizmci Rahman Şeker’in isimleri geçiyor.

Serik Belediye Başkan Adaylığına Fatih Kabadayı, Veli Vural ve Ramazan Çalık’ın adı geçerken,

Elmalı Belediye Başkan Adaylığına ise Ali Gökçe ve Mustafa Başkaya ismi geçiyor.

Kumluca Belediye Başkan Adaylığına Hüseyin Orhantekin ve Arif Yavuzer ismi kulis bilgisi olarak yer alıyor.

Kaş Belediye Başkan Adaylığına ise tek isim mevcut Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş konuşuluyor.

Aksu ise halihazırdaki belediye Başkanı Halil Şahin ve Durmuş Kaan Şahin isminin geçtiği kulis bilgisi olarak yer alıyor.

Manavgat’ta Hasan Öz ve Turgay Akar;

İbradi’da Hatice Sekmen’in adı geçiyor.

Gündoğmuş’ta ise mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özeren,

Akseki’de ise İbrahim Özkan ismi ön planda yer alıyor.

KULİSLERDEKİ ADAY İSİMLERİ
Kulislerden edinilen bilgiye göre Kepez’e Soner Erkaya, Muratpaşa’ya Özdemir Manavoğlu, Konyaaltı’na Durali Kolpak, Serik’e Veli Vural, Döşemealtı’na Bekir Kıvrım, Kemer’e Rahman Şeker, Manavgat’a Hasan Öz, Akseki’ye İbrahim Özkan, Gündoğmuş’a Mehmet Özeren, İbradı’ya Hatice Sekmen, Elmalı’ya Mustafa Başkaya, Kaş’a Mutlu Ulutaş, Kumluca’ya Hüseyin Orhan Tekin, Aksu’ya Durmuş Kaan Şahin isimleri netleştiği kulislerde konuşuluyor.

Yine edinilen bilgiye göre ise Muratpaşa Belediye Başkanı Adayının Cemal Öner olarak değiştirildiği de konuşulanlar arasında yer alıyor.



-------------------------------------------
Haber:
Fikret Eray KÜMBETLİOĞLU

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI