1xbet betist supertotobet
Bugun...



AK Parti'nin yerel seçim sloganı hazır: "Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir"

31 Mart yerel seçimlerinde siyasi partiler kampanya süreçlerine başladı. Ak Parti sahaya "Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir" sloganıyla inmeye hazırlanıyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-01-2024 11:29

AK Parti'nin yerel seçim sloganı hazır:

Yerel seçim takvimi çerçevesinde temayül yoklamasını tamamlayan ve aday tespit çalışmalarına yoğunlaşan Ak Parti, kampanya çalışmalarına da hız verdi. İlkesini, "Vatandaşların mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi" çerçevesinde "Gerçek belediyecilik" adı üzerine inşa ederken; kullanılacak ana sloganı "Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir." olarak duyurdu.

Ak Parti'nin aday tanıtımı için 7 ve 15 Ocak tarihleri üzerinde duruluyor. Aday tanıtımına ilişkin 7 Ocak takviminin işletilmesi durumunda bazı büyükşehir belediye başkan adaylarının Haliç Kongre Merkezi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladığı tarih olarak öne çıkan 15 Ocak takviminin işletilmesi durumunda ise adayların Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek programla kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI