1xbet betist supertotobet
Bugun...



Altınova Cemevi’nde hafriyat çalışmaları başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. AltınovaCemevi 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

facebook-paylas
Tarih: 21-07-2018 18:20

Altınova Cemevi’nde hafriyat çalışmaları başladı

Antalya’ya bir Cemevi kazandıracağı yönünde söz veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel sözünü tuttu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Altınova OrtaMahalle’de yapılacak olan Kültür Merkezi ve Cemevi’nin hafriyat çalışmalarına başlandı.

 

Alevi Kültür Derneği’nden teşekkür

Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi’nin yıllardır özlemi duyulan bir proje olduğunu söyleyen Alevi Kültür Dernekleri Kepez Şube Başkanı Seher ŞengünlüYılmaz, toplumun her kesimi için proje ve hizmet üreten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. Yılmaz, “Bu Cemevi Alevi vatandaşların çok önemli bir eksiğini giderecek. Başkanımız Menderes Türel, Cemevi ile ilgili tüm detayları bizlere de sordu. Bu hassas yaklaşımından dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Önemli bir ihtiyaca cevap verecek

4 bin 500 metrekare toplam inşaat alanına sahip proje içerisinde 2 adet konferans salonu, ibadethane, kütüphane, kurban kesim merkezi, sergi alanı, kurs alanları ve kafeterya olacak. Cemevikültür ve sosyal donatı alanları ile yaklaşık 40 bin alevi vatandaşın yaşadığı Altınova bölgesinde önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi inşaat alanında hafriyat çalışmalarının yanı sıra Cemevine ulaşımı kolaylaştırmak adına yol açma çalışmalarını da eş zamanlı sürdürüyor. Cemevinin yerel seçimlerden önce hizmete açılması hedefleniyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI