1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Basın Galerisi açıldı!

Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından yenilenen Antalya Basın Galerisi hizmete açıldı. Basın Galerisinde gazetecilerin meslek yaşamları boyunca kullandıkları yazı gereçleri, fotoğraf makineleri gibi çeşitli eserler yer alıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-11-2023 12:11:33 Tarih: 02-11-2023 12:55

Antalya Basın Galerisi açıldı!

Antalya Gazeteciler Cemiyeti, cemiyet binası içerisinde yıllardır hizmet veren Basın Galerisi'ni ANSİAD desteğiyle yenileyerek hizmete açtı. Açılış törenine, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya milletvekilleri, belediye başkanları, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve temsilcileriyle STK yöneticileri ile gazeteciler katıldı. Vali Hulusi Şahin, törende gazetecilik mesleğinin tarihe iz bırakan bir iş yaptığını ve bu nedenle önemli olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyet'inin 100'üncü yılını kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Vali Şahin, “Bizler şanslı nesilleriz. Cumhuriyet'in 100'üncü yılını kutlayabildik. Gururluyuz" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de 29 yıldır basınla yakın temas halinde olduğunu söyledi. Cemiyetin yaptığı çalışmalara katkı sunmak için her zaman hazır olduğunu kaydeden Başkan Böcek, gazeteciler için hazırlanan projelere belediye olarak destek olacaklarını söyledi.

AGC Başkanı İdris Taş, basın galerisinde birbirinden önemli eserlerin olduğunu söyledi. Gazetecilerin basın galerisi için fotoğraf makinelerini, yazı gereçlerini hediye ettiğini belirten Başkan Taş, galerinin hem Antalya hem de gazetecilik mesleğinin tarihine ışık tuttuğunu kaydetti.

Kurdele kesiminin ardından törene katılanlar galeride bulunan eserleri yakından inceledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI