1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Antalya Berberler ve Kuaförler Derneği açıldı.

Antalya'da berber ve kuaför mesleği ile ilgili çalışmalar yürüten, sektöre dair çözümler üretmek için alternatif projelerle adından söz ettiren berber Süleyman Özyurt, kurucular kurulu ile Antalya Berberler ve Kuaförler Derneği'nin kuruluşunu tamamladı, açılışını gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-07-2022 18:31:35 Tarih: 04-07-2022 15:30

Antalya Berberler ve Kuaförler Derneği açıldı.

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Muratpasa Belediye Başkan Vekili Duygu Çakmak, Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun, Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Tolgahan Demir, İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel,  Konuksever Mahallesi Muhtarı Suna Ay ve çok sayıda berber - kuaför esnafının katıldığı açılışta sektör adına sorunlar ve çözümleri ile ilgili fikir alışverişi de yapıldı.

MESLEKİ ÇÖZÜMLER İÇİN KURDUK
Açılışta derneğin kuruluş amacı ve hedefledikleri nokta ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Süleyman Özyurt uzun yıllar meslektaşlarının yanında olduğunu, sorunların çözümüne dair pek çok adım attığını söyledi. Açıklmasında Antalya'da sektöre ait sorunların çözümü noktasında derneksel anlamda güçlü bir yapıya ihtiyaç duyulduğunu belirten Özyurt, "Amacımız mesleğimize, üyelerimize katkı koymak, resmi temsil noktasında mesleğimiz adına çözüm taleplerinde bulunmak, kayda değer işler yapmak. Bir tabela derneği değil, üyeleri tarafından alkış toplayan bir dernek olmak" dedi.

Dernek olarak çeşitli protokol çalışma hazırlıklarının da devam ettiğinin altını çizen Özyurt, üyelerimize indirimli ve avantajlı hizmet ve ürün tedariği noktasında katkı sağlayacaklarını müjdeleri.

Özyurt konuşmasının sonunda dernek kuruluşunda destek veren kurucu üyelere, meslektaşlarına ve açılışa katılan katılımcılara teşekkür etti, ekonomik olarak zor günlerden geçen berber ve kuaförlük mesleği ile ilgili fikirleri olan her birey ve kurum ile ortak çalışma yapmaya hazır olduklarını söyledi.











Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI