1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya'da uyuşturucu operasyonu!

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde suçundan iki şüpheliyi gözaltına aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-01-2020 18:21:29 Tarih: 22-01-2020 17:11

Antalya'da uyuşturucu operasyonu!

Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri, uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar neticesinde 18 Ocak günü Bahçelievler Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan T. G. isimli şahsın üzerinden 2 paket halinde 20 gram skunk esrar maddesi ele geçirildi. 


Şüpheli T.G.’nin ikamet ettiği adreste Z.S isimli şahsın da bulunduğu anlaşılırken, ikamette yapılan arama da boş bir oda içerisinde; 19 paket şeffaf poşet içerisinde 191,5 gram skunk esrar maddesi, 2 büyük boy şeffaf poşet içerisinde 100 gramlık toplamda 200 gram skunk esrar maddesi, 1 adet büyük boy poşet içerisinde 295 gram ağırlığında toplamda 706 gram skunk esrar maddesi, 66 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen şeffaf poşet, 1 adet uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen hassas terazi,
4.500 Türk Lirası, ve  70 Euro para ele geçirildi. 

Z.S. isimli şahsın ikametinde yapılan arama da ise; 5 şeffaf poşete sarılmış vaziyette 33 gram skunk maddesi ile üzerinden suçtan elde edildiği değerlendirilen 625 Türk Lirası tespit edildi. 

Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği şüpheli şahıslar T.G. ile Z.S. haklarında “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak” ve “Uyuşturucu Madde Bulundurmak/Kullanmak” suçlarından işlem yapılarak sevk edildikleri Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. 







Etiketler : uyuşturucu

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI