1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya doğal güzellikleriyle ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor...

Turizmin başkenti Antalya, bu yıl rekorlar üstüne rekor kırarken, doğal güzelliğiyle ünlü olan Düden Şelalesi de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2018 13:55

Antalya doğal güzellikleriyle ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor...

Antalya'nın 'Cennet Köşesi' diye anılan ve doğal güzelliğiyle ön plana çıkan ünlü Düden Şelalesi bu yıl da ziyaretçilerin gözde uğrak yeri haline geldi. Düden Şelalesi 400 bin kişi ağırlayarak 2018'e damga vurdu. 

 

Serin havası ve doğal güzelliğiyle hem yerli hem de yabancı turistleri büyüleyen Düden Şelalesi, asırlık çınar ağaçlarının oluşturduğu bitki örtüsü arasında 40 metre yükseklikten dökülen suyuyla turisterin gözdesi haline geldi. Özellikle yaz sıcaklarından bunalan ziyeretçilerin adresi haline gelen Cennet Köşesi, ziyaretçilere adete keyifli anlar yaşatıyor. 



Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu, "Şelale her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip. Özellikle yaz aylarında kente gelen turist sayısının artmasıyla birlikte şelalenin de ziyaretçi sayısında artış gözlemlendi.  2018 yılında Düden Şelalesi'ne 400 bin kişi geldi. Yerli yabancı çok sayıda misafirimizi ağırladığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI