1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Emniyet'i duyurdu: Yollar 1 Mayıs'ta kapanıyor!

Antalya Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Antalya'da yapılacak olan etkinlikleri ve kapanacak olan yolları duyurdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-05-2019 17:36:06 Tarih: 29-04-2019 18:25

Antalya Emniyet'i duyurdu: Yollar 1 Mayıs'ta kapanıyor!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; 1 Mayıs Çarşamba günü Sivil Toplum Kuruluşları ve sendikaların birlikte düzenledikleri ortak etkinliklerle Antalya'da da kutlanıyor.  Bu yıl Muratpaşa İlçesi Aydın Kanza Parkı'ndan başlayıp Anafartalar Caddesi, Cumhuriyet Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanına kadar yapılacak yürüyüşe müteakip basın açıklaması ile sona erecek etkinliğe, gerekli izin veridiğini duyuran Antalya Emniyet Müdürlüğü, etkinliklerde 2 bin 238 porsenelin görev alacağını belirtti. 


Alınacak diğer güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgilendirmede bulunan Emniyet,  01 Mayıs 2019 günü saat:08.00'den itibaren; Güllük (Anafartalar Caddesi) TRT Kavşağı'ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine, 100. Yıl Kavşağı, Cumhuriyet Meydanı güzergahında bulunan, Güllük ve Cumhuriyet Caddesine çıkan tüm ara yollar trafiğe kapatılacağını duyurdu. 

Milli Egemenlik Caddesi Muratpaşa Cami istikametinden Güllük Caddesi istikametine araçları ile gidecek vatandaşların, Milli Egemenlik Caddesi 88 Sokak Kavşağından Yener Ulusoy Bulvarı istikametine; Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesini takiben Güllük Caddesi istikametine araçları ile gidecek vatandaşların  ise Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç - 54 Sokak Kavşağından Yener Ulusoy Bulvarı istikametine yönlendirileceği de açıklamada yer aldı.  Emniyet'ten yapılan uyarıların devam ise şu şekilde:

'Falez Kavşağı Konyaaltı Caddesini kullanarak Cumhuriyet Meydanı istikametine araçları ile geçiş yapacak vatandaşlarımıza Endüstri Meslek Lisesi Kavşağından Cumhuriyet Meydanı istikametine geçişlerine izin verilmeyecektir. Bu güzergahı kullanacak vatandaşlarımızın araçlarını Atatürk Parkı içerisinde bulunan park alanlarına bırakmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Adnan Menderes Bulvarı'nı takiben Cumhuriyet Meydanı istikametine araçları ile gitmek isteyen vatandaşlarımızın Güllük Kavşağı'nın (100. Yıl Kavşağı) kapanacak olması nedeniyle, 100. Yıl Kavşağı alt geçitten geçerek İstiklal (Nokta) Otel Kavşağı'ndan sağa Şarampol Caddesini kullanmaları, Çallı istikametinden Güllük Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Meydanı istikametine araçları ile geçecek vatandaşlarımızın Tonguç Caddesini kullanmaları gerekmektedir.'







Etiketler : Antalya Emniyet

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI