1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Emniyeti öğrencileri yalnız bırakmadı...

Antalya Emniyeti, ilk ders zilini çalmasıyla birlikte, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla, okul çevrelerinde güvenlik önlemleri aldı.

facebook-paylas
Tarih: 17-09-2018 17:55

Antalya Emniyeti öğrencileri yalnız bırakmadı...

2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının ilk ders zili bugün çalındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerinde tedbirler almaya başladı. 

 

Emniyet Müdürlüğü 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla yazılı basın açıklaması yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin günlük yaşamlarının büyük bir bölümünü geçirdikleri eğitim ortamlarının güvenliğinin sağlanması amacıyla, Emniyet Müdürlüğümüzce 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için il merkezinde gerekli tedbirler alınmıştır.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda, 2018-2019 yılı eğitim-öğretim döneminde ülke genelinde polis sorumluluk bölgesindeki okullar ve okul çevrelerinin sosyal, ekonomik ve siyasal yapıları göz önünde bulundurularak terör, asayiş, narkotik, trafik vb. konularda analizleri yapılmış ve okullar 4 guruba ayrılmıştır.

Bu gruplardan, birinci ve ikinci öncelik dereceli (68) okulda görevlendirilen "Okul Kolluk Görevlileri"  sorumlu oldukları okullarda sabit görev yapacaklar, üçüncü, dördüncü ve diğer öncelik dereceli (257) okulumuzda ise "Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri" öncelik derecelerine göre haftada bir, on beş günde bir ve ayda bir olmak üzere görüşme yapacaklardır.

 

Okul Kolluk Görevlileri ve Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri Eğitim Öğretim Döneminin başlamış olduğu 17.09.2018 günü okullarında tam gün görev alarak çocukların yüksek yararının anlatıldığı 30.000 adet el broşürünü çocuklar ve ailelerine dağıtmışlardır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak 2018-2019 Eğitim Öğretim Döneminde Çocuk Şube Müdürlüğümüz, Okul Kolluk Görevlileri ve Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlilerinin okullardaki çalışmalarının yanı sıra, çocukların okullar çevresinde eğitim öğretimlerini olumsuz yönde etkileyecek bazı unsurların ortadan kaldırılmasına yönelik denetim çalışmalarına aralıksız devam edilecektir."

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI