1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Konyalılar Derneği'nden yılın ilk buluşması!

Antalya Konyalılar Derneği, her ayın son cumartesi günü düzenledikleri 'Geleneksel Bamya Çorbası Buluşmaları kapsamında 2020 yılının ilk ayında bir araya geldi. Ocak ayının buluşmasında doğudan batıya konsepti ile belediye başkanları ve önemli isimler ağırlandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-01-2020 18:02:12 Tarih: 29-01-2020 12:49

Antalya Konyalılar Derneği'nden yılın ilk buluşması!

Yeni yılın ilk çorba buluşmasında bir araya gelen Konyalılar, geleneksel her çorba buluşması gibi bu buluşmaya da büyük ilgi gösterdi.

Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi'nde, Antalya Konyalılar Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mithat Aras, CHP Antalya geçmiş dönem Milletvekili Devrim Kök ve Milletvekili Adayı Figen Çalıkuşu başta olmak üzere çok sayıda önemli isim katıldı.


ELAZIĞ VE MALATYA İÇİN BAŞSAĞLIĞI
Antalya Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Sabah’ın sponsorluğunda, vefat eden kayınvalidesi adına gerçekleştirilen Bamya Çorbası Buluşması’nın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Süleyman Üre gerçekleştirdi. Başkan Üre, buluşmaya katılım gerçekleştiren konuklara ve Konyalılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Konuşmasının devamında Elazığ’da yaşanan deprem nedeniyle duygularını ifade eden Başkan Üre, depremde yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yaralılara ise acil şifa dileklerinde bulundu. Depremin, hayatın bir gerçeği olduğuna dikkat çeken Üre, bu konuda tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.


KONYALILIK RUHU
Başkan Üre’nin konuşmasının ardından kürsüye çıkan konuklar ise Çorba Buluşması ve Antalya Konyalılar Derneği’nin çalışmaları üzerine düşüncelerini dile getirdi. Konyalılık ruhunu yaşatan bu buluşmalar için Antalya Konyalılar Derneği’ne teşekkür eden konuklar, Konya’ya özgü bamya çorbası içmenin de keyfini yaşadı.

 


25. YIL GALASI
Buluşma esnasında önemli bir duyuruda bulanan Antalya Konyalılar Derneği Genel Sekreteri Murat Seyirci ise, derneğin 25. Yıl kuruluş yıl dönümü kutlaması ile ilgili bilgi verdi. Seyirci duyurusunda 15 Şubat Cumartesi Günü Double Tree by Hilton'da gerçekleşecek olan geceye katılmak isteyenlerin sınırlı sayıda olan biletlerden alması gerektiğini ifade etti.

 

Konyalılık ruhunun yaşatıldığı Ocak Ayı Geleneksel Çorba Buluşması, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI