1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya’nın Gözde Turizm Noktası Lara’da Birbirinden Özel Konaklama Seçenekleri

Antalya şehir merkezinin güneydoğusunda yer alan Lara, şehrin en turistik ve en özel beldeleri arasında yer almaktadır.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2020 13:49

Antalya’nın Gözde Turizm Noktası Lara’da Birbirinden Özel Konaklama Seçenekleri

Akdeniz güneşinin sıcaklığını, muhteşem bir doğa içerisinde yaşatmakta olan belde, falezleri ve plajları ile sadece şehrin değil, Türkiye’nin de en popüler turizm noktalarından biri olmaktadır. Bu özelliklerinin yanı sıra şehir merkezine yakın konumda yer alan Lara, aynı zamanda Antalya’nın gözde turizm beldelerinden Kemer, Belek gibi noktalara da rahat ulaşım seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Pek çok konaklama seçeneğini misafirlerine sunan Lara Otelleri, denize sıfır konum, her şey dahil konsept, eğlenceli aktivite olanakları gibi özelliklere sahiptir. Su sporlarına meraklı misafirler için de Lara her bütçeye uygun konaklama seçenekleri ile beklentileri karşılamaktadır. Bu yıl tatilinizi Akdeniz’in en güzel turizm beldesinde geçirmeyi tercih ediyorsanız LaraOtelleri.net adresi üzerinden siz de en popüler Lara otelleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Lara’da Ayrıcalıklı Bir Tatil İçin Asteria Kremlin Palace
Antalya’nın gözde turizm noktası Lara Kundu’da konuklarını ağırlamakta olan Asteria Kremlin Palace, lüksü, doğayı, denizi ve özel hizmetleri ile beklentilerin ötesinde bir deneyim vadetmektedir. Antalya Havalimanı’na 20 km ve Antalya şehir merkezine 17 km uzaklıkta yer alan tesis ultra her şey dahil konseptinde hizmet verirken, açık büfe seçeneklere ek olarak tesis bünyesinde 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Oldukça geniş bir alanda misafirlerini ağırlamakta olan tesiste, farklı özelliklere sahip 875 oda bulunmaktadır.

Denize sıfır konumu ile kusursuz bir Akdeniz tatiline olanak sunan tesisin özel plajı konforunuz için hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde yer alan 3 adet açık yüzme havuzu, su kaydırakları ve 1 adet kapalı havuz ise hem eğlence dolu bir serinleme olanağı hem de sakin bir havuz keyfi sunmaktadır. Gün boyu süren aktiviteleri, çocuklar için özel hizmetleri ve akşamlarınızı renklendirecek DJ partileri ile kendinizi özel hissedeceğiniz bir Akdeniz tatili için Asteria Kremlin Palace‘ın kusursuz olanaklarını değerlendirebilirsiniz.


Lara’nın En Popüler Otelleri Arasında Yer Alan Limak Lara Deluxe Hotel & Resort
Masmavi Akdeniz’i, lüks olanaklarla yaşatan Limak Lara Deluxe Hotel & Resort, eksiksiz bir yaz tatili geçirmeniz için en doğru adresler arasında yer almaktadır. Antalya Havalimanı’na 13 km ve Antalya şehir merkezine 25 km uzaklıkta yer alan tesis, ultra her şey dahil konsepti ile konuklarına sınırsız bir lüks vadetmektedir. Şık ve rahat 441 odaya sahip tesiste, tüm misafirlerin memnuniyetini yakalamak adına özenli bir hizmet sunulmaktadır. Gün boyu açık büfe lezzetlerle taçlandırılan tatilinizde, seçkin lezzetler tatmak isteyen misafirler içinse 3 adet a la carte restoran hizmet vermektedir.

Denize sıfır konumu ve Mavi Bayraklı özel plajı ile Akdeniz’i doyasıya yaşamanıza imkan tanıyan Limak Lara Deluxe Hotel & Resort bünyesinde ayrıca iskele, 3 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı havuz ve 3 adet jakuzili havuz hizmet vermektedir. Çocuklarınız güvenle eğlenirken, kendinize vakit ayırabileceğiniz bir ortam yaratmakta olan tesis, Antalya’nın çocuk dostu otelleri arasında yer almaktadır.


De Luxe Konaklama Deneyiminin Vazgeçilmez Adresi Concorde De Luxe Resort
Modern mimarisi, avantajlı konumu ve zengin seçenekleri ile misafirlerine lüksü en yüksek seviyede yaşatmayı amaçlayan Concorde De Luxe Resort, Lara’nın hayranlık uyandıran doğasını en özel şekilde yaşatmak adına hizmet vermektedir. Antalya Havalimanı’na 10 km ve Antalya merkeze 16 km uzaklıkta yer alan tesis, tüm misafirlerine konfor vadeden özelliklerin bulunduğu 401 odaya sahiptir. Her şey dahil konseptinde gün boyu çık büfe lezzetlerle konuklarını ağırlamakta olan tesiste, 6 adet a la carte restoran bulunmaktadır.

Denize sıfır konumu ile keyifli bir yaz tatili geçirmeniz için özel plaj hizmeti vermekte olan tesiste, bu hizmete ek olarak 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı havuz bulunmaktadır. Eğlenceyi sevenler için zengin aktivite seçeneklerini sunmakta olan Concorde De Luxe Resort, çocuklu misafirler için de konfor yaratan özel çocuk hizmetlerine sahiptir. Eğlenceli anlar vadederken, dinlenmenize de önem veren tesisin SPA merkezi keyifli anlara ev sahipliği yapmaktadır.


Akdeniz’i İhtişamla Buluşturan Royal Holiday Palace
Saray mimarisinden esinlenilerek tasarlanmış olan Royal Holiday Palace, Lara’nın masmavi denizini, lüks olanaklar çerçevesinde yaşama imkanı sunmaktadır. Antalya şehir merkezine 17 km ve Antalya Havalimanı’na 15 km uzaklıkta yer alan tesisin Şato şeklindeki binasında lüks ve konforlu 604 oda yer almaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesiste, açık büfe hizmet sunan ana restoranın yanı sıra 4 adet a la carte restoran bulunmaktadır.

Denize sıfır şekilde konumlanmış olan Royal Holiday Palace, yalnızca konuklarının yararlanabileceği özel kum plaja ve iskeleye sahiptir. Akdeniz’in mavisini yaşamak isteyen misafirlerine sunulan özel hizmetlerin yanı sıra tesis bünyesinde büyük açık yüzme havuzu, kaydıraklı havuz, çocuk havuzu, kaydıraklı çocuk havuzu, kapalı yetişkin havuzu ve kapalı çocuk havuzu bulunmaktadır. Çocuklarınıza eğlence size keyifli bir dinlenme olanağı sunan tesiste, çocuk kulübü ve SPA merkezi sunulan özel hizmetler arasında yer almaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızı da keyifli bir tatil deneyimine dönüştürecek olan tesis bünyesinde 4 adet tam donanımlı toplantı salonu hizmet vermektedir.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI