1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyalı Deniz Özölmez, 'O Ses Türkiye' jürisini büyüledi...

Antalyalı olan ve ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılan Deniz Özölmez, mükemmel bir yorumla seslendirdiği ‘Ah Bir Ataş Ver’ türküsüyle kendisine hayran bıraktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-10-2018 15:02:05 Tarih: 27-10-2018 14:46

Antalyalı Deniz Özölmez, 'O Ses Türkiye' jürisini büyüledi...

Aslen Mimar olan Deniz Özölmez, Acun Ilıcalı’nın sunduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında hem jüri üyelerini hem de seyircileri muhteşem performansıyla büyüledi. Yarışmaya ailesi ve arkadaşlarının desteği ile katılan Özölmez, 'Ah Bir Ataş Ver' türküsünü seslendirdi.

Deniz Özölmez, Çanakkale Boğazı'nda Naboland isimli İsveç yük gemisi ile çarpışan Dumlupınar Denizaltısı'nın battığı kazada ölen askerler için yazılmış Ege Yöresi'ne ait bir ağıt olan ‘Ah Bir Ataş Ver’ türküsünü seslendirerek jüri üyelerinden Seda Sayan, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz’u döndürmeyi başardı ve seyircilerden de büyük alkış aldı.

O Ses Türkiye’nin yarışma jürilerinden olan Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazit Öztürk’ün takımına katmak istediği Özölmez için kıyasıya rekabet ettiği Yarışmacı Özölmez, “Bu yarışmaya ilk defa katılıyorum. Renkli bir kişiliğim var ve renklerimden birine de Beyaz’ı katmak istiyorum” diyerek, seçimini yaptı.

Jüri üyelerinin isteği üzerine yabancı bir şarkıda okuyan Deniz Özölmez, yarışmada Beyazıt Öztürk’ü seçerken, Antalya’nın gururu oldu.

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI