1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyaspor Bayrağı Afrika da Dalgalandı

Antalyaspor adına Afrika da turnuva düzenlendi. Afrika da Sierra Leone ülkesinde Afrika'nın sekiz ayrı takımının katıldığı bir turnuva düzenlendi. Antalyaspor dış ilişkiler departmanı sorumlusu Erdem Erdal düzenlenen turnuva ile ilgili bilgi verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-02-2024 16:15:06 Tarih: 14-11-2023 18:26

Antalyaspor Bayrağı Afrika da Dalgalandı

 

Erdal"Turnuvanın organize edildiği ülke:Sierra Leonedir. Bu ülkede ortak akademimiz:Star sport academy ve Antayaspor ortaklığı ile yapılan bir turnuva oldu.Turnuva U19 turnuvası idi. Toplam 16 takım 8 ayrı Afrika ülkesinden katılım vardı. Ülkeler:Senegal,Ginea,Mali,Benin,Liberya,Gana,Sierra Leone takımları etc. Leone ülkelerinden oldu. Toplamda 400 oyuncu katıldı.Ortalama 6 gün boyunca 20 binden fazla kişi turnuvayı izledi.

Avrupadan Fransa,Polonya,Sirbistan,Bulgaristan,Slovakya vs..ülkelerden toplamda 27 Scout yönetici ve sportif direktörler izledi. " Antalyaspor dış ilişkiler departmanı sorumlusu Erdem Erdal bu turnuvada beğenilen oyuncularda ilk öncelik Antalyaspor'un olacak. Turnuva  boyunca kulüpten herhangi bir harcama olmadığı gibi tüm sokaklar ve kupalar Antalyaspor Logosu ile donatıldı. Turnuva haricinde

Türkiye  Büyükelçiliği, Sierra Leone futbol federasyonu Ve Sierra Leone spor bakanlığı ziyaretlerinde bulunduk." dedi
Antalyaspor adına Erdem Erdal ayrıca Sierra Leone futbol federasyonunda Antalya spor innovation hub birimi tarafından antrenörlerin eğitimi hakkında görüşüldü.

Elexbet






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI