1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyaspor'dan Ankaragücü açıklaması...

Antalya'da gerçekleşen, Ankaragücü 4 -2 Antalyaspor olarak sonuçlanan karşılaşma sonrası Ankara'ya dönen taraftar otobüsü kaza yapmıştı. Kazada hayatını kaybeden iki taraftar için Antalyaspor'dan mesaj geldi...

facebook-paylas
Güncelleme: 02-03-2019 16:59:59 Tarih: 02-03-2019 12:36

Antalyaspor'dan Ankaragücü açıklaması...

Dün akşam (1 Mart Cuma) Antalya'da gerçekleşen ve  Ankaragücü'nün 4-2 Antalyaspor'u mağlup ettiği maç sonrası sonrası Antalya'dan Ankara'ya dönen Ankaragücü taraftarlarının bulunduğu otobüs kaza geçirdi. Yaşanan kazada  çok sayıda kişi yaralanırken Ankaragücü taraftarlarından Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz hayatını kaybetti.

Türkiye'yi yasa boğan kaza sonrası bir açıklamada Antalyaspor'dan geldi. Antalyaspor Futbol Takımı resmi internet sitesinden şu mesajı yayınladı:

Dün gece ağırladığımız MKE Ankaragücü'nün cefakar taraftarlarından Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün, evlerine dönüş yolculuğu sırasında yaşanan trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Yaşamını yitiren genç kardeşlerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri ve yakınları olmak üzere Ankaragücü ve Türk futbol camiasına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYASPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI