1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyaspor hazır!

Antalyaspor Cumartesi günü oynanacak dev karşılaşmada liderliğe gözünü dikti. Zorlu karşılaşmayı FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

facebook-paylas
Tarih: 05-10-2018 16:48

Antalyaspor hazır!

Spor Toto Süper Lig’de muhteşem geri dönişlere imza atan Antalya temsilcisi, yarın Galatasaray’ı konuk ediyor. Ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet alan Antalyaspor 13 puanla 4’üncü sırada bulunuyor.

 

Taraftarına tarihi bir an yatamak isteyen Kırmızı beyazlılar galibiyet aldğı takdirde tarihinde ilk defa liderlik koltuğuna oturacak. Kadroda sıkıntı yaşamayan ve eksiği bulunmayan Antalyaspor, Teknik direktör Bülent Korkmaz ile birlikte moral depoluyor. 

 

TARAFTARDAN DESTEK!

Zorlu mücadelenin önemini bilen taraftarlar ise takımını yalnız bırakmamakta kararlı. Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Porto’ya şansız bir şekilde yenilmesi ve yorgun olarak maça çıkacak olması Fatih Terim'i düşündürüryor.  Ligde kayıp yaşamak istemeyen sarı kırmızılı takım da  hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekliyor.  Antalya Arena Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak maçta Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun hakem üçlüsü görev yapacak.
 

USTA ÇIRAK BULUŞMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz bugüne kadar 2 kez rakip oldu. İki maçta da eski hocasına karşı kaybeden Korkmaz ve Terim en son 2013 yılının mart ayında karşılaşmıştı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI