1xbet betist supertotobet
Bugun...



Atay Uslu ve ustalar TOGG'u incelediler

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu , Finike Turunçova Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret ederek, ustalarla birlikte TOGG'u inceledi.

facebook-paylas
Tarih: 14-11-2023 18:29

Atay Uslu ve ustalar TOGG'u incelediler

USTALAR’DAN TOGG’A TAM NOT
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak hayırlı bereketli kazançlar diledi. Yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u Sanayi esnafı adeta masaya yatırdı, ustalar motor aksamını ilgili bölümleri sökerek incelediler, test sürüşüne çıktılar. Ustalar ortak kanaat olarak  muhteşem bir otomobil olduğunu ifade ettiler. 

MUHALEFETİN BECERİKSİZ BELEDİYECİLİĞİ SONA ERİYOR..
Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyarette şunları da ifade etti: “Sanayi esnafı ile birlikte Türkiye’nin yerli ve milli gururu ve elektrikli ilk otomobili TOGG’u inceledik.  Ustalarımız TOGG’u çok beğendi ve tam not verdiler.  Sahada çalışmalarımız devam ediyor.  Yerel seçimde adaylarımızı belirleme safhasına geçtiğimiz bugünlerde  vatandaşlarımızla istişare ediyoruz, kanaat ve önerilerini alıyoruz. Halkımızın istediği ve partimizin ilgili organlarının belirlediği adaylarla Antalya’da hem  Büyükşehir’de ve hem de ilçe belediyelerinde  muhteşem bir başarı yakalayacağız. Muhalefetin kısır, verimsiz ve beceriksiz yerel yönetim anlayışını sonlandıracağız. Cumhur İttifakına halkımızın teveccühünü görüyoruz. Bizler de hemşerilerimize görevimizi yapacağız, bundan sonra eser ve hizmet siyaseti ile yola devam edeceğiz.” 

Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya Finike İlçe Başkanı Hakan Bayar, teşkilat üyeleri, Turunçova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Erbaş’da  eşlik etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ULAŞIM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI