1xbet betist supertotobet
Bugun...



Balbey'de kamulaştırma iddialarına Büyükşehir'den yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Balbey Mahallesi'nde yürütülen proje ile ilgili kamulaştırma iddialarına cevap verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-02-2019 13:36:21 Tarih: 08-02-2019 15:08

Balbey'de kamulaştırma iddialarına Büyükşehir'den yanıt!

 Büyükeşehir Belediyesi, Balbey Mahallesi’nde yürütülmekte olan ‘Kentsel Yenileme Projesi’ ile ilgili alınan kamulaştırma kararına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığına ve bilgi eksikliği olduğuna dair yazılı açıklama yayınladı.

 

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde bölge sakinleriyle mutabakat sağlanması yönündeki çalışmaların önemli bir orana geldiğini ve çalışmaların titizlikle yapıldığının ifade edildiği açıklamada Balbey Mahallesi’nin tamamının kamulaştırılarak yıkılacağı iddiası reddedildi.

 

 Bugüne kadar toplam 43 adanın yalnızca iki adasında birinci etap olarak çalışma başlatıldığı ifade edilen açıklamanın devamı ise şu şekilde:

 Birinci etap olarak anılan iki ada ile ilgili Büyükşehir Meclisinden de geçen plan revizyonuna uygun şekilde vatandaşlarımızla uzlaşı aşamasının sonuna gelinmiştir. Ancak özellikle 10 metrekareden küçük hak sahiplikleri projenin uygulanabilmesini olanaksız kılmaktadır. Cumhurbaşkanlığı’ndan alınan kamulaştırma kararı bu tür çözümsüzlükleri ortadan kaldırırken, projeyi sabırsızlıkla bekleyen onlarca hak sahiplerinin haklarının korumasını sağlayacaktır. Ayrıca şu ana kadar hiçbir kamulaştırma işlemi yapılmadığı gibi herhangi bir kamulaştırma işlemine de başlanmamıştır.

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI