1xbet betist supertotobet
Bugun...



Başkan Uysal, komşularıyla bir arada

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, artık bir belediyecilik klasiği haline gelen Turunç Masa’da randevusuz görüşme saatinde “Komşularım” diye seslendiği ilçe sakinleriyle buluşmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-12-2018 18:27:00 Tarih: 05-12-2018 13:21

Başkan Uysal, komşularıyla bir arada

Başkan Uysal’ın “Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir” diyerek her Çarşamba düzenlendiği randevusuz görüşme saatinde Muratpaşa’nın farklı mahallerinden gelen komşularıyla buluşmaya devam ediyor.

Başkan Uysal, her Çarşamba olduğu gibi bu haftada saatler 08.15’i gösterdiğinde fuayede bulunan Turunç Masa’da mesaisine başladı. Muratpaşa sakinlerinin belediye yönetimine katılmasını sağlayan Turunç Masa uygulamasının en özgün bileşeni olan randevusuz görüşme saatinde Başkan Uysal, “Komşularım” diye seslendiği ilçe sakinleriyle yaklaşık 3 saat baş başa görüştü.  Başkan Uysal, görüşmelerde komşularının dilek ve önerilerini dinledi, yaşanan sorunların çözümü noktasında yardımcı oldu.

Başkan Uysal’ın bu haftaki konukları arasında genç bir aşçı vardı. Alanya’da düzenlenen Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nda Pratik Gençler Üniversite Türk Mutfağı Ana Yemek Yarışması’nda derece yapan Mert Ateş, kupasıyla birlikte Başkan Uysal’ı ziyaret etti.  Başkan Uysal, genç aşçıyı başarıları dolayısıyla kutladı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MURATPAŞA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI