1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Bebek Jakuzi İlk Kez RoyalDuş İle Antalya’da

2003 yılında Antalya’da kurulan RoyalDuş AŞ, kendi markalı duş ve küvet kabinlerinde “Kalite, hizmet ve Güven” hedefini sürdürüyor. Bayi ağı ile sektörde hızlı büyüyen firma yeni trend “Bebek Jakuzi” üretimi ile Antalya’da bir ilke imza atarak sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. RoyalDuş’un Kurucusu Merih Terzioğlu ve Cem Başaran, hem yeni ürünü olan Bebek Jakuzisi hem de markasının hedefleri hakkında açıklamalar yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-04-2020 12:54:38 Tarih: 18-04-2020 12:49

Bebek Jakuzi İlk Kez RoyalDuş İle Antalya’da

RoyalDuş olarak 2003 yılında beri başarılı bir büyüme grafiğinizin olduğunu biliyoruz. Yine de okuyucularımız için kısaca firmanızı tanıtır mısınız?
RoyalDuş AŞ, olarak 2003 yılından beri sektörde var olan bir firmayız. Duş ve küvet kabinlerinde iddialıyız. Üretimden montaja kadar müşterilerimize deneyimlerimizi de katarak hızlı çözümler üretiyoruz. RoyalDuş AŞ, olarak, şık ve özgün tasarımlarımız var. Renk yelpazemiz zengin.  Beyaz, mat gümüş, parlak gümüş, altın ve krom ürünlere ilave olarak moka, kum beji, antrasit ve altın renkleri ile tüketici ve mimarların tasarımlarını renklendirmelerine olanaklar sunuyoruz. Standart işler dışında ayrıca, özellik arz eden projeler ve farklı mimari çözümler için Royal Duş’un tercih edilmesi, araştırma ve geliştirme faaliyetlerimizdeki en önemli kaynağımızı oluşturuyor.

RoyalDuş’u diğer firmalardan ayıran özellikler nedir?
RoyalDuş AŞ, farklılığındaki belirleyici unsur ise tüketicilerimizin taleplerine olan yaklaşımımız ve satış sonrası hizmetimizdir. Sipariş ve ölçü alımından montaj aşamasına kadar geçen tüm süreç ve servis taleplerini titizlikle ve sistemli bir şekilde takip ediyoruz. Bu talepleri de en kısa bir sürede ve yüksek kalitede sonuçlandırıyoruz.

Son trend olan ve üretimini de Antalya’da ilk kez sizin yaptığınız bebek jakuzisi ürününüzden bahseder misiniz?
Evet, tüm dünyada ve ülkemizde de son trend olan bebek jakuzileri üretimini Antalya’da ilk kez RoyalDuş olarak biz yapmaktayız. Bu ürünümüz, Bebek SPA merkezlerinde ve turizmde otellerde kullanılmaya uygundur. Ayrıca bireysel olarak da isteğe bağlı olarak üretimi gerçekleştirebiliyoruz. Bu ürünümüzde 90x120 ve 100 x 150 olmak üzere iki farklı ebatta ve sarı, yeşil, turuncu ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile müşterilerimize sunuyoruz. Ürünümüz ve tüm ürünlerimiz, TSE ve CE Belgeli olup iki yıl garantilidir. Şu an birçok Bebek SPA merkezi ürünlerimizi kullanmakta. Özellikle yurt dışından da yoğun bir talep alıyoruz. Türkiye ve yurtdışında Avrupa’nın tüm noktalarına gelen tüm talepleri en hızlı şekilde üretip adrese kargo ile sorunsuz olarak iletiyoruz. Avrupa’dan taleplerin sayısı gün geçtikçe artmaya hızla devam ediyor.

Ürün nerelerde kullanılıyor ve kullanım şekli nedir?
Özellikle yeni trend haline gelen Bebek SPA merkezlerinde ve otellerin kendi oluşturacakları Bebek SPA Departmanlarının tercih ettiği bir ürün. Bebekler aktivite merkezinde yaklaşık 20 dakika suyun içerisine giriyor. Suyun içinde boyunlukla beraber hareketler yapılarak bebeğin rahatlaması sağlanıyor. Bebek sudan çıktıktan sonra masaj ve terapi uygulanıyor. Bu da insanlar için cazip bir uygulama ve gün geçtikçe gelişme gösteriyor.  Biz de bu gelişen sektöre katkı sunmak istiyoruz.

Otellerle ilgili bu konudaki çalışmalarınız nedir? Turizmde ürün çeşitliliğine katkı sağlayacak bir ürün değil mi?
Kesinlikle, Evet. Biz turizmde çocuklu ailelere yönelik tatilin yoğun yapıldığı ülkelerin başında gelmekteyiz. Ailelerin mutluluğu çocuğun mutluluğundan geçtiğini hepimiz biliyoruz. Müşteri memnuniyeti ve ürün çeşitliliği açısından otellerimize yeni bir ürün sunmak bizi heyecanlandırıyor. Otellerin Spa merkezleri için oldukça elverişli bir ürün. Bebek jakuzi hizmeti inanıyorum ki kullanan otellerin Spa merkezlerinin tercih sebeplerinde bir argüman olacaktır.

Son günlerin en önemli gündem maddesi hijyen. Bu konuda ürünlerinizin özelliklerinden bahseder misiniz?
Bizim ürünlerimiz plastik ürünler değildir, akrilik malzeme kullanmaktayız. Bu ürünün en önemli özeliği de antibakteriyel olmasıdır. Bunların temizliği de oldukça basittir. Hafif alkol bazlı ürünlerle çok rahat bir şekilde silinerek temizlendiği zaman mikrop tutmama özelliğine sahiptir. Otellerde ve merkezlerde ekstra bir çaba harcamadan normal temizlik ürünleri ile Bebek Jakuzisi’nin temizliği de oldukça kolay yapılabilmektedir.

Jakuzi ve Duşakabin ürünlerin de Otel projesi de yapıyor musunuz.?
Evet. Oteller de kendi üretimimiz Duşakabin ve Jakuzi ürünleri ile ihaleye giriyoruz. Bugüne kadar bir çok projeyi başarı ile teslim ettik. Antalya firması olmamız servis ve ulaşılabilirlik ayrıca Otelciler tarafında olumlu karşılanmakta

RoyalDuş olarak 2020 yılı hedefleriniz nedir?
Hedefimiz, Türkiye pazarında olduğu gibi Avrupa ve Ortadoğu pazarında da ihracatımızı geliştirmek. Her yıl ürünlerimizin çeşitliliğini artırarak yenilikleri takip ederek kendimizi geliştiriyoruz. Yeni ürünlerin haricinde mimarların tercihlerine göre özel ürünler de üreterek tüketicimize iletiyoruz. İşimizi deneyim ve birikimlerimiz ışığında uzman ekibimizle birlikte en iyi şekilde yaparak müşteri memnuniyetimizi en üst seviyede tutarak sürdürüyoruz.  RoyalDuş olarak her yıl büyümeye emin ve güçlü adımlarla devam ediyoruz.

Kaynak: GM Dergi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI