1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bekir Kıvrım ANSİAD'ın konuğu oldu!

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ANSİAD) konuğu oldu. İş insanlarına projelerini anlatan Kıvrım, hedeflerinin Döşemealtı’nı daha modern ve Türkiye Yüzyılı’na yakışır ilçe haline getirmek olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 06-03-2024 17:51

Bekir Kıvrım ANSİAD'ın konuğu oldu!

YEREL seçime kısa bir süre kala çalışma temposunu daha da arttıran Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ANSİAD)sabah kahvaltısında üyelerle bir araya geldi. Toplantıda hedeflerinden bahseden Kıvrım, Döşemealtı’nın sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları çözecek projelerinin hazır olduğunu söyledi. Döşemealtı’nın son 10 yılda geriye gittiğini anlatan Kıvrım, “İlçemiz büyüyor, göç alıyor ancak gelişemiyor. Bizim amacımız Döşemealtı’nı layık olduğu yere taşımak” dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI
İlçenin en önemli sorununun yol ve ulaşım olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Çok sorunumuz var. Bunların başında yol ve ulaşım geliyor. Hayata geçireceğimiz beton ve asfalt plenti sayesinde parke taşını kendimiz imal edeceğiz. Bununla birlikte hem belediyemizi önemli bir maddi yükten kurtarmak hem de işleyişi hızlandırmak istiyoruz. En önemli önceliğimiz bu olacak” diye konuştu.

SOSYAL YAŞAMA ÖNEM
Kıvrım, betonlaşan bir ilçe değil sosyalleşen Döşemealtı oluşturmak istediklerini anlattı. Bu alandaki projelerinin içinde sosyal yaşam alanları, yaşlı bakım merkezleri, gençlik merkezleri ve hayvan barınakları olduğunu bununla Döşemealtı’na yeni bir kimlik kazandıracaklarını belirten Bekir Kıvrım, “Yapacağımız çok iş var. Sosyal hayat maalesef ilçemizde yok denecek kadar az. Burada farklı rekreasyon alanları ile gençlerimizin, üniversite öğrencilerinin Döşemealtı’nda zaman geçirmelerini sağlayacağız. Böylelikle ilçe ekonomisine de önemli bir katkı sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

TERMESOS’A TELEFERİK
Gelen sorular üzerine ilçede turizm faaliyetlerini arttırmak istediklerini kaydeden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekin Kıvrım konuyla ilgili şunları söyledi: “İlçemiz tarih zengini ve bir çok eser var. Örneğin bir Evdirhan. Biz bunları kullanmak istiyoruz. Kırkgöz’e şu an için hiçbir şey yapamıyoruz. Çünkü sit alanı ilan edildi. Ama Termesos’a bir teleferik projemiz var. Bunu hayata geçirerek turizm gelirini arttırma hedefindeyiz. Ayrıca tescilli Döşemealtı Halısı’nı tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz.”

İŞÇİ MAAŞLARI ÖDENECEK
İş insanlarının önünde işçilerin maaşları için bir kez daha garanti veren Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Belediyemizde öncelikle gelir gider dengelemesini yapmamız gerekiyor. Belediyemizde şu an işçi maaşları ödenmiyor. Ama bunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Nasıl çözdüğümü 1 Nisan’dan itibaren herkes görecek. Bu konudaki önceliğimiz belediyenin gelirini arttırıp giderini azaltmak. Hal böyle olunca sorunda çözülmüş olacak” diyerek sözlerini tamamladı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI