1xbet betist supertotobet
Bugun...



Berber esnafı, desteğin uzatılmasını bekliyor.

Antalya'da berberlerin adeta sözcüsü haline gelen berber esnafı Süleyman Özyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından küçük ve orta ölçekli esnafa verilen gelir desteği ve kira desteğinin uzatılmasını istedi.

facebook-paylas
Tarih: 31-03-2021 10:38

Berber esnafı, desteğin uzatılmasını bekliyor.

PANDEMİ ARTIYOR YASAKLAR BİZİ ETKİLİYOR!
Son dönemlerde artan Covid-19 vaka sayıları ile tekrar sokağa çıkma yasağı ve çeşitli kısıtlamaların başlama kararı, pek çok esnafta olduğu gibi berber ve kuaför esnafını da zor durumda bırakıyor. Bir de buna vatandaşların ekonomik nedenlerle kendi tıraşını evde kendisinin yapması eklenince, berber ve kuaför esnafının işleri gözle görünür şekilde azaldı.

Azalan işler, yükselen maliyetler nedeniyle zor durumda olan berber ve kuaför esnafı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanlığı tarafından, Ocak 2021 tarihinden başlamak üzere 3 ay süre ile küçük ve orta ölçekli esnafa verdiği “Gelir Desteği  ve  Kira Desteği" adeta ilaç olmuştu.



ÖZYURT: DESTEĞİN TEKRARLANMASINI TALEP EDİYORUZ!
Yaptığı açıklamalar ile berber esnafının adeta sözcüsü olan, yaşanan sıkıntı ve gelişmeleri kamuoyuna taşıyan berber esnafı Süleyman Özyurt, verilen destekler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti, sona ermek üzere olan desteğin meslektaşları adına uzatılmasını istedi.



Biz küçük ve orta ölçekli berber - kuaför esnafı için bu desteklemeler bir nebze de olsa giderlerimizi karşılamaya yardımcı oldu" diyen Özyurt, aynı desteğin uzatılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilgili bakanlık ve Antalya Esnaf Odaları Birliği AESOB'a seslendi. Pandemi şartlarının iyileşmemesi ve işlerinin normale dönmemesi nedeniyle berber esnafı olarak zor durumda kaldıklarını aktaran Özyurt, Mart ayı itibari ile bitecek olan bu desteklerin pandemi yasakları kalkana kadar uzatılması, bizleri bir anlamda rahatlacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda gereken uzatma kararını alacağına inanıyorum. Berber esnafı verilen destekleri de elbet unutmayacaktır" dedi.









Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI