1xbet betist supertotobet
Bugun...



Boğaçayı'nda kano yarışı!

Kano Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları ve Milli Takım sporcuları Boğaçayı'nda deneme yarışı gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-02-2019 13:21:39 Tarih: 25-02-2019 12:24

Boğaçayı'nda kano yarışı!

Kano Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları ve Milli Takım sporcuları, Boğaçayı'nda deneme yarışı düzenledi. Yarışı  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, vatandaşlarla birlikte izledi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel , “Boğaçayı’nın sportif etkinliklerle de canlanması en büyük hedeflerimizin içinde yer almaktaydı. Şimdi hedeflerimizden birini bugün gerçekleştirdik. Boğaçayı, Antalya'nın cennet köşesidir. Gecesi gündüzünden ayrı güzel. Çok yakın zaman içerisinde su ve ışık gösterilerinin yapıldığı bir eklentiyi de birkaç ay içerisinde yapacağız' dedi.
 
Deneme yarışlarının sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu Kano Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları ve Milli Takım sporcularıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI