1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bu toplu ulaşımlar her yerde...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatları doğrultusunda vatandaşlara hızlı, konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlamak için birçok yeniliğe imza atıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-09-2018 18:12:10 Tarih: 11-09-2018 12:23

Bu toplu ulaşımlar her yerde...

Yaz aylarında günde 350 bin yolcuya kaliteli, konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayan Büyükşehir Belediyesi, engelli binişine uygun çevre dostu araçlar, temassız ödeme ve ulaşım esnafına yönelik havuz sistemi ile de toplu ulaşımda fark oluşturan uygulamalar gerçekleştiriyor.


Daha önce minibüs ve özel halk otobüsleri tarafından verilen toplu taşıma hizmetini tek çatı altında toplayarak zoru başaran Antalya Büyükşehir Belediyesi hem vatandaşı hem de esnafı memnun eden bir sistem tasarladı.
 

Vatandaşın her türlü talebine ihtiyaç veren ulaşım düzenlemeleri sayesinde Antalyalılar Saklıkent, Feslikan ve Varsak yaylalarına da toplu ulaşım araçlarını kullanarak gidebiliyor. 55 km uzaklıktaki Bademağacı ve Dağbeli, 64 km uzaklıktaki Konyaaltı Üçoluk Mahallesi de yine toplu taşıma güzergahında yer alıyor. Yaz aylarında toplu ulaşımdan 1,5 milyonun üzerinde yolcu hizmet aldı.

 

Konyaaltı Sahili'nde ücretsiz ring

Antalya Büyükşehir Belediyesi yenilen Konyaaltı sahilinde de Antalyalılara konforlu bir ulaşım sağlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 104 ve 105 ücretsiz ring hatlar sahil boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor. Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde kadınlara hizmet vermek amacıyla açılan Aysultan Kadınlar Plajı'na 8 araçla, Elmalı, Demre, Finike, Kumlaca ilçelerinde kadınlara hizmet vermek amacıyla açılan Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'na 5 araçla ulaşım ücretsiz sağlanıyor. Ayrıca Side Antik Kenti'ne de ücretsiz ring servisi konuldu.


Hedef yüzde yüz memnun vatandaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi tüm bu çalışmalarıyla toplu ulaşımda fark atarken, hizmet veren araçların tamamının engelli binişine uygun ve çevre dostu olması diğer kentlere de örnek oluyor. Toplu ulaşımda temassız ödeme ve "kullan at kart" ödeme yöntemiyle kartı olmayan vatandaşların toplu ulaşımı rahatlıkla kullanması sağlanırken, izleme ve İletişim Merkezi 05.45-23.45 saatleri arasında vatandaşlara kesintisiz destek sağlıyor. Ayrıca Anlık İzleme Birimiyle araçlar sürekli olarak takip edilerek vatandaşların güvenli ulaşımı sağlanıyor.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI