1xbet betist supertotobet
Bugun...



Büyük Zafer Antalya’da coşkuyla kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kapsamında Antalya’da ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, meydandaki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2023 15:28

Büyük Zafer Antalya’da coşkuyla kutlanıyor

30 Ağustos programı Antalya Valiliği’nde düzenlenen tebrik töreniyle sürdü. Vali Hulusi Şahin ve Başkan Muhittin Böcek, tebrikleri kabul ettikten sonra Cumhuriyet Caddesi’ndeki kutlama programına katıldı. Şahin ve Böcek, ellerindeki Türk bayraklarıyla caddenin her iki yanını dolduran Antalyalıları selamlayarak bayramlarını kutladı. Ardından Böcek, protokol ve vatandaşlarla ile birlikte resmi geçit törenini izledi.

BÜYÜKŞEHİR ÖNÜNDE TÖREN
Büyük Zafer’in 101’inci yıl dönümü dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde de tören düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer tarafından Başkan Muhittin Böcek adına, hizmet binası önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitler ve gaziler için saygı duruşunda bulunuldu. Tören, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI