1xbet betist supertotobet
Bugun...



Büyükşehir Belediyesi 18’inci çevre ödülünü aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi çevre ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen “En İyi Uygulama Örnekleri” (Best Practice) yarışmasında, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi “Enerji Tasarrufu ve Yönetimi” kategorisinde Türkiye adına ödül aldı. Bu ödülle birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda aldığı çevre ödülü sayısı 18’e ulaştı

facebook-paylas
Tarih: 27-09-2023 16:35

Büyükşehir Belediyesi 18’inci çevre ödülünü aldı

Merkezi Danimarka’da bulunan 81 üye ülkesi olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen “En iyi Uygulama Örnekleri” (Best Practice) yarışmasında,  Antalya Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi “Enerji tasarrufu ve yönetimi” kategorisinde Türkiye adına ödül aldı.  Ödülü vermek üzere Malta’dan görevlendirilen heyet, Antalya’ya geldi. Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunan heyet ardından TÜRÇEV yetkilileri ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, ödülü takdim etti.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYORUZ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaların her zaman örnek olduğunu belirterek “Türkiye’de çevre projelerimizle örnek bir belediye olmaya devam ediyoruz. Toplumun en önemli yapı taşları olan çocuklarımızdan başlayarak, çevre bilincini artırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’mizi faaliyete sokarak farkındalık oluşturduk. Bu ödülle birlikte aldığımız çevre ödülü sayısı 18’e ulaştı.  Ödülü almamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Uluslararası Çevre Eğitim Vakfının Malta temsilciliğini yürüten Doğayı Araştırma ve Koruma Derneği ‘Nature Trust’ın İdari Başkanı ve Heyet Başkanı Vincent Attard, çevre konusunda yapılan başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Böcek’e teşekkür etti. Attard, deniz araçlarından kaynaklanan kirliliğin önlenmesine yönelik belediyenin faaliyete geçirdiği Elektronik Gemi Denetim Merkezini de ziyaret ettiklerini ve uygulamanın çok başarılı olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nden çok etkilendiklerini, sadece çocuklara değil yetişkinlere de hitap etmesinin son derece faydalı olduğunu dile getiren Attard, konuyla ilgili işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI