1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cavit Arı: Kepez Karşıyaka Mahallesi'nin ilkokul ihtiyacı acilen giderilmelidir

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya ili Kepez ilçesi Karşıyaka mahallesindeki ilkokul ihtiyacına dair Milli Eğitim Bakanı Yunus Tekin tarafından yanıtlanması istemiyle soru önergesi verdi.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2023 12:53

Cavit Arı: Kepez Karşıyaka Mahallesi'nin ilkokul ihtiyacı acilen giderilmelidir

“Kepez Karşıyaka Mahallesi’nin ilkokul ihtiyacı acilen giderilmelidir diyen” Arı şunları söyledi:

BİNE YAKIN İLKOKUL ÇAĞINDA ÇOCUK MAĞDUR
“Antalya Kepez ilçesinde bulunan Karşıyaka Mahallesi 15.500 nüfusu ve yaklaşık 1.000’e yakın ilkokul çağında çocuğu olan 9. büyük mahallesidir. Karşıyaka mahallesinde ilkokul yapılabilmesi için tahsis edilmiş bir arsa bulunmakla birlikte halen bir tane dahi ilkokul yoktur. Mahallenin ilk okula acil ihtiyacı bulunmakla birlikte yıllardır bu sorun giderilememiş ve mahalleye bir ilkokul kazandıramamıştır.

Ayrıca mahallenin etrafı Gazi Bulvarı, Sakarya Bulvarı, Yıldırım Beyazıt Caddesi ve Karayusuf caddeleri ile çevrili olduğu da dikkate alındığında çocukların başka mahallelerdeki ilkokullara gidiş ve gelişleri de can güvenliği açısından da tehlike taşımaktadır.

Arı, Bakan Tekin’e şu soruları sordu: Antalya ili Kepez ilçesi Karşıyaka mahallesinde ihtiyaç olan ilkokul sorunu ne zaman çözülecektir? Okul yapımı için mevcut bütçede ödenek var mıdır? Yoksa önümüzdeki yıl için bütçeleme ve planlama yapılacak mıdır?







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI