1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cavit Arı: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevini yapmıyor. Antalya halkına ceza vermeye çalışıyor!

Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ve 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmeler sırasında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Antalya’da yaşanan ulaşım sorununu ve CHP’li Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan haksız yaklaşım sonuncunda halkın yaşadığı mağduriyeti gündeme getirdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-11-2023 13:52

Cavit Arı: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevini yapmıyor. Antalya halkına ceza vermeye çalışıyor!

AKDENİZ SANAYİ, UNCALI, DURALİLER GÜZERGÂHINDA ÜST GEÇİTLERE VE ÇEVRE YOLU BAĞLANTILARINA ÇOK ACİL İHTİYAÇ VAR
Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; Sayın Bakan, ben Antalya Milletvekiliyim. Geçtiğimiz dönemlerde Antalya Büyükşehir Belediyesini başka bir belediye başkanı yönetirken Karayolları tarafından yapılan üst geçitler vardı veya çevre yolu bağlantıları vardı, köprüler vardı, inşaatları vardı. Bu belediye başkanımız, o üst geçitlerin veya çevre yolu bağlantılarının kavşaklarına kendi tabelasını koydu, resimleriyle beraber o tabelalarını koyarak o inşaatları yani köprüleri, üst geçitleri kendisi yapıyormuş gibi bir hava yarattı. Yani siyasetin içerisinde olan birisi olmasam ben de inanacaktım az daha, yani böyle kamuoyunu yanıltacak davranışlar sergiledi. Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğünden bir yetkili de gidip o tabelayı kaldıramadı o dönemlerde.

CUMHURİYET HALK PARTİLİ BELEDİYEYİ CEZALANDIRALIM DERKEN, HALKA EZİYET EDİYORSUNUZ.
Şimdi, Antalya Büyükşehir Belediyesini Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanımız yönetmekte. Karayolları tarafından yapılması gereken ve Antalya'nın doğudan batıya doğru ana arter olarak devam etmesi gereken bir güzergâhı ısrarla yapmıyorsunuz, bakın, ısrarla yapmıyorsunuz. Bu davranışınız belki bir Cumhuriyet Halk Partili belediyeyi cezalandıralım anlayışı olabilir.

UNCALI KAVŞAĞI, AKDENİZ SANAYİ KAVŞAĞI DURALİLER GÜZERGÂHINDA ÜST GEÇİTLERE VE ÇEVRE YOLU BAĞLANTILARINA İHTİYAÇ VAR
Ancak bu anlayış, Antalya'da, özellikle Uncalı diye ifade ettiğimiz ve batı çevre yoluna doğru devam eden vatandaşlarımızın her gün, dakikalarca, o yolda, yoğun trafik içerisinde kalmasına yol açıyor. Sayın Bakan, Akdeniz Sanayi, Uncalı, Duraliler güzergâhında üst geçitlere ve çevre yolu bağlantılarına ihtiyaç var, bunun projelerinin de yapıldığını biliyoruz. Bir an evvel bu çalışmalara başlanması ve bu hattın rahatlatılması gerekmekte.” Diyerek bu sorunun bir an önce çözülmesini ve hattın rahatlatılması gerektiğini ifade etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ULAŞIM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI