1xbet betist supertotobet
Bugun...



CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “Asgari ücret verilmeden erimeye başladı”

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit Arı, 2022 Yılı Bütçe Kanun Teklifi görüşmelerinin devam ettiği dünkü TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada “Açıklanan yeni asgari ücret verilmeden erimeye başladı.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 17-12-2021 18:08

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “Asgari ücret verilmeden erimeye başladı”

Bir yıl önceye göre vatandaşlarımızın temel ihtiyaç malzemelerindeki fiyatlar yüzde 100 arttı. 3 lira olan süt bugün marketlerde 15 TL, 18 lira olan bir koli yumurta 36 TL'ye çıktı, 50 lira olan et 100 liraya çıktı, 25 lira olan un bugün 55 TL, 6 lira olan mazot bugün 10 lirayı geçti, benzin 10 lirayı çoktan geçti, yine 120 lira olan tüp 220 TL'ye kadar çıktı diyen CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit Arı, 

“Sayenizde emekli, esnaf, çiftçi perişan, vatandaş nasıl geçineceğini, ne yapacağını şaşırmış durumda, kara kara düşünür hâlde. Vatandaş asgari ücrete sevinemedi çünkü zamlar bir taraftan devam ediyor. Dolar artışı, döviz artışı bir taraftan devam ediyor.. Daha bugün ilan edilen asgari ücret verilmeden erimeye başladı. Paranın değerini miktarı değil alım gücü belirler. Maalesef alım gücü her geçen gün azalıyor. Enflasyon yükselmekte, döviz yükselmekte.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI