1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Dental Sektörün En Büyük Kongresi ve Fuarı Antalya’da Hayata Geçiyor

Türk dental sektörünün en prestijli ticaret platformu olarak kurulan CNR IDENTEX - Ağız-Diş Sağlığı Kongresi ve Fuarı 2 Kasım’da, Antalya’da açılıyor. Dünyanın dört bir yanından yabancı alıcının gelmesi hedeflenen fuarda, CNR Holding ve SADEFE iş birliğinde, 3-4 Kasım tarihlerinde, sektörün geleceğine yön verilecek kongre de düzenlenecek.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2023 13:02

Dental Sektörün En Büyük Kongresi ve Fuarı Antalya’da Hayata Geçiyor

Akdeniz’in en büyük ağız ve diş sağlığı kongresi ve fuarı CNR IDENTEX, 02-05 Kasım tarihleri arasında ANFAŞ - Antalya Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Türk fuarcılık sektörünün global markası CNR Holding tarafından organize edilecek fuarda 500’ün üzerinde marka ürünlerini sergileyecek. Fuarı dünyanın birçok ülkesinden ve Türkiye’nin birçok ilinden; diş hekimliği fakülteleri, ağız ve diş sağlığı merkezleri, diş klinikleri ve diş hekimliği odalarını temsilen öğretim görevlileri ve hastane yöneticilerinden oluşan çok sayıda sektör profesyoneli ziyaret edecek.



Türk Dental Sektörünün Global Gücü
IDENTEX Fuarı’nda yabancı ziyaretçi sayısını artırmayı amaçlayan CNR Holding, Londra, Dubai ve Köln’de dental sektöründe gerçekleştirilen dünyanın dört bir yanından on binlerce profesyoneli ağırlayan fuarlarda yoğun bir tanıtım çalışması gerçekleştirdi. Bunun sonucu olarak bu yıl IDENTEX Fuarı’na çok ciddi oranda yabancı alıcı gelmesi bekleniyor. Türk dental sektörünün kendi fuarı olan CNR IDENTEX’in sektörün planladığı yıllık 1 milyar dolarlık ciroyu aşma hedefine katkı sağlaması planlanıyor.  



Sektöre Dair Her Şey Tek Çatı Altında
Dental ünitelerden dental röntgen cihazlarına, implant sistemlerden amalgatörlere, labarotuvar ekipmanlarından diş hekimi mobilyalarına kadar birçok ürün ve ürün grubunun sergileneceği fuarda 10 bine yakın sektör alıcısı ağırlanacak. Türk dental sektörünün en ciddi ticaret platformu konumundaki fuar katılımcılarına uluslararası alanda yeni iş birliği fırsatları sunacak.

Kongre Ünlü Akademisyenleri Konuk Ediyor
SADEFE-Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği Federasyonu ile CNR Holding işbirliği ile düzenlenecek Ağız ve Diş Sağlığı Kongresi 3-4 Kasım tarihlerinde dört oturumda gerçekleşecek. IDENTEX kongresinde ağız ve diş sağlığındaki yenilik ve gelişmeler uygulamalı olarak ele alınacak. Türkiye’nin en önemli akademisyen ve uzmanları fuar kapsamında düzenlenecek oturumlarda sektör çalışanları ve öğrencilere sektördeki yenilikler hakkında bilgi verecek.



IDENTEX kongre oturumlarında “Türk Ağız ve Diş Sağlığı Sektörünün Geleceği”, İmplantolojide Risk Faktörleri ve Komplikasyon, Yönetimi”, “Periimpantantis ve Tedavi Yöntemleri”, “İmplant Yerleştirme Derinliğinde Doğrular ve Yanlışlar”, “Klinik İşletmeciliğine İnovatif Yaklaşım”, “Ortodontik Hareketli Apareyleri ve Yer Tutucuları Ne Zaman Uygulamalıyız?”, “Karma Dentisyon Döneminde Uygulanan Myofonksiyonel Tedaviler”, “Süt Dentisyondan Daimi Dentisyona Geçişte Dikkat Edilecekler Nelerdir?”, “Ne Zaman Müdahale Etmeliyiz?” ve “Şeffaf Plakalarla Ortodontik Tedavi” konu başlıkları ele alınacak. 











Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI