1xbet betist supertotobet
Bugun...



Depremzede kedi Antalya’ya getirildi

Elazığ’daki depremde enkazdan yaralı çıkarıldıktan sonra Antalya İtfaiyesi Arama Kurtarma ekibi tarafından sahiplenilen kedi Antalya’ya getirildi.Tedavi altına alınan kediye Toros ismi verildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-01-2020 18:11:39 Tarih: 28-01-2020 14:25

Depremzede kedi Antalya’ya getirildi

Elazığ'da meydana gelen depremde 21 kişilik arama kurtarma ekibi, mobil aşevi ve sosyal yardımlarla depremzedelerin yaralarının sarılmasına destek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, enkazdan yaralı çıkarılan ve sahibi bulunmayan bir kediyi de  sahiplendi. Arama kurtarma faaliyetlerinin sona ermesinin ardından Antalya’ya dönen Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekibi, Başkan Muhittin Böcek tarafından karşılandı. Ekip, Başkan Böcek’in sahiplendiği yaralı kediyi de yanlarında getirdi.


TOROS ADINI VERDİ
 Böcek, depremzede kediye “Toros” adını verdi. 3 yaşında olduğu tahmin edilen “Toros” Başkan Böcek tarafından tedavisinin yapılması için Büyükşehir Belediyesi veterinerlerine teslim edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekibi’ne, deprem bölgesindeki özverili ve başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, plaket verdi.







Etiketler : Depremzede

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI