1xbet betist supertotobet
Bugun...



Diyanet Vakfı'ndan kurban bağış kampanyası...

Türkiye Diyanet Vakfı'nın, Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü '2018 Vekâletle Kurban Kesim Programı' kapsamında, Manavgat Müftülüğü farkındalık oluşturmak amacıyla 'Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş' sloganıyla Cumhuriyet Meydanı'nda stant açtı.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2018 11:29

Diyanet Vakfı'ndan kurban bağış kampanyası...

Manavgat Müftüsü Mustafa Atilla, 21-24 Ağustos tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı'nda, Türkiye Diyanet Vakfı'nın Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü kampanyayla 280'i yurt içinde, 436'sı yurt dışında olmak üzere 145 ülkede toplam 716 bölgede kesim yapacağını söyledi. Müftülük olarak Manavgat'ta farkındalık yaratmak amacıyla stant açtıklarını ifade eden Müftü Atilla, "Bu sene Manavgat'ta vekaletle kurban kesimini daha geniş alana ulaştırabilmek adına bir stant açmayı uygun gördük" dedi.

 

 

Standın Arife gününe kadar mesai saatleri dahilinde açık kalacağını belirten Müftü Atilla, stantta vatandaşlara kampanya ile ilgili bilgilerin verilmesinin yanı sıra dileyen vatandaşların bağışlarını da makbuz karşılığı kabul edeceklerini söyledi.

 


Vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içi 850 TL, yurt dışı 625 TL olarak belirlediğini kaydeden Mustafa Atilla, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımız, www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra il ve ilçe müftülüklerine, cami görevlilerine, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da Türkiye Diyanet Vakfı kurban programına katılıp kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilir. Vatandaşlarımız ayrıca 0312 416 90 00 numaralı çağrı merkezini arayarak kurban vekaleti hakkında detaylı bilgi alabilir. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da Din Hizmetleri Müşavirlikleri ve ataşelikler ile bu ülkelerdeki dernek ve din görevlileri vasıtasıyla kurban bağışlarını yapabilir."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI