1xbet betist supertotobet
Bugun...



‘Dünya Arkadaşlık Günü’ eğlenceli etkinliklerle kutlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 2011 yılından bu yana tüm Dünyada kutlanan Dünya Arkadaşlık Günü’nü unutmadı. Dünya Arkadaşlık Günü gençlerin katılımıyla düzenlenen renkli etkinlikler ile kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 08-08-2023 18:47

‘Dünya Arkadaşlık Günü’ eğlenceli etkinliklerle kutlandı

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 2011 yılından bu yana tüm dünyada kutlanan Dünya Arkadaşlık Günü kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Konyaaltı Beach Park’ta düzenlenen etkinliğe katılan gençler hem eğlenip hem sosyalleşebileceği bir imkan buldu.

YENİ ARKADAŞLIKLAR
Genç Antalya Gönüllüleri Sorumlularından Minenur Demirkıran, Dünya Arkadaşlık Günü’nün gençlerin sosyalleşip yeni arkadaşlıklar kurabilmeleri için önemli bir gün olduğunu söyledi. Demirkıran, “Genç Antalya Gönüllüleri ile birlikte bu özel günü kutlamak için burada bulunuyoruz. Birleşmiş Milletler bugünü Dünya Arkadaşlık Günü olarak kabul etti. Arkadaşlık iyi ve kötü zamanlarda bir olmayı sağlıyor. Bugün burada arkadaşlarımız ile hem sosyalleşip hem de eğlenebildiğimiz güzel bir gün geçirdik” dedi.

GÖNÜLLERDEN BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Gönüllülerden Sümeyye Ülger de yeni arkadaşlıklar kurabilecekleri ve sosyal aktivite yapabilecekleri bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bizlerin şu an en çok ihtiyaç duyduğumuz barış içinde yaşamak. Umarım biz de doğasıyla havasıyla ve ağaçlarıyla birlikte dost olabildiğimiz bir nesil oluruz” diye konuştu. Gönüllülerden İlyas Barış ise böyle bir etkinlik düzenleyerek gençlerin sosyalleşmesine imkân sağladığı için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI