1xbet betist supertotobet
Bugun...



Ek tercihlerde son gün!

Merkezi yerleştirmede tercih hakkını kullanmamış ya da tercih yapsa da herhangi bir programa yerleşememiş öğrenciler için üniversiteli olma şansı ek yerleştirme ile devam ediyor

facebook-paylas
Güncelleme: 11-09-2019 17:41:36 Tarih: 11-09-2019 09:10

Ek tercihlerde son gün!

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2019-2020 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri için bugün (11 Eylül Çarşamba) son gün.

Bu yıl ek yerleştirmede yükseköğretim kurumlarında 191 bin 140 kontenjan bulunuyor. Bunların 66 bin 974 lisans bölümlerinde, 124 bin 166’sı da önlisans bölümlerinde bulunuyor.


DOĞRU TERCİH ÖNEMLİ!
Öğrencilerin eğitimlerine ara vermemesinin çok önemli olduğunu belirten ve ek yerleştirmede önemli sayıda kontenjan olmasının öğrenciler için büyük fırsat yarattığının altını çizen Prof. Dr. Mehmet Durman, “Öğrencilerin tam da bu gelişim çağlarındaki bir yılının çok önemli bir yeri var. Eğitimlerini sekteye uğratmadan devam ettirmeleri gelecek planları için en büyük motivasyon kaynağı. Bu yüzden ek yerleştirme fırsatını değerlendirebilirler. Doğru bir tercih ile yükseköğretimde istedikleri bir programa yerleşebilirler” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI