1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



CHP'den seçim açıklaması...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı kulislerde sıkça geçen CHP'li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan açıklama geldi.

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2018 14:00

CHP'den seçim açıklaması...

Muratpaşa Belediye Başkanı AV. Ümit Uysal iddialı konuştu. “Nereye aday olursam olayım oyuna talip olurum ve oylarını da alırım” diyen Başkan Uysal, “Muratpaşa Belediye, Büyükşehir belediye başkanlığı da dahil hepsine birden müracaat edeceğim” dedi.

 

TALİP OLDUĞUM OYU ALIRIM

İnsanları siyasi görüşüne göre ayırmadığını söyleyen Başkan Uysal, "Bizim insanımız öyle kafaları duvar duvar değildir. Şunu ifade edeyim ben kamu yönetiminde hiçbir zaman ben olursam olur olmazsa olmaz yaklaşımı içerisinde olmamış birisiyim. Büyükşehir olursa keyifle görev yaparım. Bütün Antalya’yı Gazipaşa’dan Kaş’a kadar çok iyi bilirim. Çok da güzel hizmet ederiz. Yok olmadı Murtapaşa’da devam edelim" dedi. 

 

Siyasi etik gereği mensubu bulunduğum siyasi grubun gösterdiği adayları da gnül rahatlığıyla destekleyeceğini söyleyen Uysal, "Bundan hiç de rahatsızlık duymam. Benim bu kadar rahattır siyasi yaklaşımımım. Hep böyle olmuştur, böyle de olacaktır” diye ekledi. 



KARTLAR MİLLETİN ELİNDE

Kendisine yöneltilen eleştirilere de sert cevap veren Muratpaşa Belediye Başkanı, "Millet her defasında kartları yenide karar. Ben Muratpaşa’da toplumumuzun büyük bir kesiminin teveccüh göstereceğinden eminim.  Türkiye ciddi bir ülkedir, şehirlerimiz ciddi şehirlerdir. Kendimizi kendi kariyerlerimizle sınırlayarak hayata bakamayız. Sağlammış değilmiş çok önemli değil, büyükşehirde de eğer bir seçeneksem bundan gocunmam, kaçınmam asla. Ülkemi de şehrimi de mensubu bulunduğum siyasi kuruluşu da seçeneksiz bırakmam” ifadelerini kullandı. 

 

Belediyelerin hepsine de müracaat edeceğini söyleyen Uysal,  Muratpaşa, Büyükşehir'e kendisi ya da başka birinin aday olması karşısında da bütün seçeneklere uyacağını belirtti. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEÇİM 2023 Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI