1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya'nın merkezinde kaçakçılık yaptılar...

Antalya'da yüklü miktarda gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2018 11:34

Antalya'nın merkezinde kaçakçılık yaptılar...

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube görevlileri tarafından kaçak yollarla yurda sokulan nargile tütünlerinin dağıtımını yapan kişi/kişilere yönelik çalışma başlattı.

Antalya'nın Muratpaşa mahallesinde nargile tütünü ve hediyelik eşya satışı yapan bir iş yeri hakkında gelen şikayeti değerlediren Emniyet yetkilileri, işyeri ve çevresinde yapılan araştırma neticesi 2 aracın kaçak eşyaları dağıtmak için hazırlık içerisinde oldukları tespit etti. İşyerinde ve tespit edilen 2 araçta yapılan arama sonucunda toplam 619 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.

Olayla ilgili işyeri sahibi (Y.A.) isimli şahıs hakkında “5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” suçundan işlem yapıldı ve adliyey sevk edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafında yapıan açıklamada, "Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimize kaçak nargile tütünü getirerek piyasaya sürmeye çalışan bu şekilde devleti zarara uğratan kişi ve kişilere yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir." ifadeleri yer aldı. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI