1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Davut Çetin’den Turizm Ajansı açıklaması...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Süleyman Özer’in başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Meclis toplantısında bir konuşma yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Oda çalışmaları ile birlikte kent ve ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-07-2019 18:01:29 Tarih: 30-07-2019 17:46

Davut Çetin’den Turizm Ajansı açıklaması...

ATSO Başkanı Davut Çetin, yaptığı konuşmadaTemmuz ayı içerisinde kurulan Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile ilgili düşüncelerine yer verdi.

Türkiye’nin turizm hedefleri için Tanıtım Ajansı’nın önemli bir katkı yapacağını vurgulayan Çetin, 'Ajansın gelirlerine ilişkin tahminler 150 ila 200 milyon dolar düzeyinde. Maliye verilerine göre bütün konaklama ve bütün yeme içme sektörünün net satışları 200 milyar liraya yakındır. Acente ve özellikle hava taşımacılığı firmalarının katkısıyla Ajansın geliri 250 milyon dolara yaklaşabilir. Şimdiye kadar tanıtım bütçesi 30 milyon dolar civarıydı, dolayısıyla tanıtım için büyük bir bütçe olacağına kuşku yoktur' dedi.

 

ZAMANLA GELİŞECEK
Ajansın kurumsal yapısının zamanla gelişeceğine inandığını da ekleyen Davut Çetin açıklamalarına şu şekilde devam etti:

'Elbette ki, daha katılımcı bir hazırlık ve yönetim biçimi olsaydı daha iyi olurdu. Ajans yönetiminde acenteler daha iyi temsil edilmeliydi. Konaklama sektörünün tümü turizm payı ödeyecektir, ancak Bakanlık belgeli olmayanların temsili eksik kalmıştır. Sayın Bakan bütün işletmelerin belgeleneceğini açıklamıştır. Biz, destinasyon yönetimini esas alan, turizm merkezlerinde belediye hizmetlerinin gelişmesini sağlayacak bir fon oluşturulmasını savunmuştuk.  Fonun kaynağı konaklama vergisi olarak alınsaydı, doğrudan sektöre yük gelmezdi'







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI