1xbet betist supertotobet
Bugun...



ANTGİAD, geleceğin mesleklerini konuştu

Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD)’ nin Genişletilmiş Olağan Üye Toplantısı, Başkan Mustafa Cengiz, dernek üyesi iş insanları, misafirler ve Seri ve İnovatif Girişimci, Fütürist ve Türkiye Fütüristler Derneği Onursal Başkanı, TİM ve İHKİB İnovasyon ve Girişimcilik Danışmanı Alphan Manas’ın katılımıyla Hotel Su’ da gerçekleşti.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-12-2018 13:35:05 Tarih: 30-11-2018 15:24

ANTGİAD, geleceğin mesleklerini konuştu

ANTGİAD Genel Sekreteri Eser Arslanbay son 2 ayda yaptığı faaliyetleri anlattı. ANTGİAD Saymanı Osman Sert, ihale takip projesi hakkında bilgi verdi. Göreve gelmeden önce bir taahhütte bulunduklarını söyleyen Osman Sert, "Kamu iktisadi kurumu ve belediyelerle birlikte açıklanan ihaleleri üyelerimize doğrudan e-mail yoluyla paylaşacağımızı söylemiştik. Bu konuyla ilgili uzun süren çalışmalar sonunda web tabanlı bir altyapıyla birlikte çalışmalarımızı tamamladık. İhale takip sistemimiz artık hazır" dedi.

 

Program, ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz'in eski dernek başkanlarına fahri üyelik belgelerini takdim etmesiyle devam etti. 30 yıllık bir dernek olduklarını söyleyen Başkan Cengiz, "1990 yılından bu yana bu derneğin yönetim kurullarında görev yapmış ve emek vermiş insanlarımız var. Bugün, onlara fahri üyeliklerini teslim etme mutluluğunu yaşıyoruz. Biz onlarla artık daha güçlüyüz, köklerimiz daha sağlam ve ileriye umutla bakıyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Toplantıya onur konuğu olarak katılan Türkiye Fütüristler Derneği Onursal Başkanı Alphan Manas ise 'Mega Trendler - Geleceğin Meslekleri' temalı sunum gerçekleştirdi.

Katılımcıların sorularını tek tek yanıtlayan Sayın Manas’a günün anısına ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz teşekkür hediyesi takdim etti ve yeni üyelere üyelik belgesi takdim edildi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI