1xbet betist supertotobet
Bugun...



Mehmet Bucak, istifasını açıkladı!

Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa edeceğini duyurdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-11-2019 17:56:24 Tarih: 04-11-2019 13:11

Mehmet Bucak, istifasını açıkladı!

İstifasının gerekçelerini açıklayan Başkan Budak, İYİ Parti’nin kuruluş aşamasından bu zamana kadarki süreçte, Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı olarak korkmadan ve cesurca destek verdiğini belirterek sözlerine başladı.

Hiçbir makam ve mevki düşüncesi içerisinde olmadan STK başkanı olmasına ve türlü tehditler almasına rağmen, partisine olan desteğini esirgemediğini ifade eden Mehmet Bucak, ‘Lakin son dönemde yaşadığımız bazı durumlar yerel yönetimler konusunda bizi sorgulamak zorunda bıraktı ‘ dedi.


‘DEĞERİMİZ BİLİNMEDİ’
Oda Başkanı olarak, parti için verdiği desteğin değerinin bilinmemesinden rahatsız olduğunu dile getiren Bucak, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

‘Ülkemizde herkesin korktuğu bir dönemde, hiç kimse destek vermez iken, partime maddi ve manevi her türlü desteği vermek için elinden geleni yapan Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanlığımın ağırlığını ve önemini korumak boynumun borcudur. Böylesine destek vermiş bir STK'nın değerinin bilinememesi ise en büyük hezeyanımızdır.’


‘ODA OLARAK UMURSANMADIK’
İYİ Parti Antalya Eski Başkanı Ahmet Aydın’ın görevinden alınarak yerine Yavuz Temizer’in atanması ile ilgili de düşüncelerini belirten Bucak,

‘Bir önceki il başkanımızın sebepsiz yere görevinden alınmasını sindirememişken, yeni il başkanının ‘Kongreye götürmeye geldim’ söylemlerine güvenerek sessizliğimizi bozmamıştık.  Lakin gördük ki, STK'lar dolaşılmaya başlanmış, haklı olarak biz de oda olarak beklentiye geçtik. Fakat gördük ki hiçe sayılıyoruz. Hiç bir zaman partimize desteği bulunmayan STK'lar ziyaret edilip, biz umursanmıyoruz. ‘


‘DAVET EDİLMEDİK’
Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, İYİ Parti’nin 2. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamasına, partiye her zaman için destek veren Antalya Oto Tamirciler Odası’nın davet edilmediğine de dikkat çekti. Bu davranışı nezaketsizlik olarak tabir eden Başkan Bucak, yönetim kurulu üyeliği ile ilgili de şunları söyledi:

‘Bugün gördüğümüz tabloya göre de, İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı Yönetim Kuruluna 'Haberimiz dahilinde bulunmadan'' yazılmışız. İl başkanlığının yaptığı görevlendirmeden tekraren söylüyorum; 'Ne bize bulunmak istediğimiz sorulmuş,  ne de bununla ilgili bir bilgilendirme yapılmıştır’.


İSTİFA EDECEĞİM, PARTİMİN YANINDAYIM
Antalya İl Başkanlığındaki görevlendirmelere de dikkat çeken Bucak, STK’larla ilgili konularla ilgilenecek olan kişinin kim olduğunu öğrendiklerinde hezeyanlarının daha büyük olduğunu ifade etti ve devam etti:

‘Biz bu yola, ülkemizin düzelmesi ve yapılacak herhangi bir işin liyakat sahibi bir kişiye verilmesi gerektiği inancıyla çıkmıştık. Görüyoruz ki bu düşüncelerimiz Antalya İl Başkanlığını yönetiminde yer bulmamıştır. Bu sebeplerden ötürü daha önce sorulsa bile bulunmayacağımı belirtecek olduğumu,  ismimin bulunmasına rağmen iyi parti Antalya İl Başkanlığı Yönetim Kurulunda herhangi bir görevde bulunmayacağımı ve istifa edeceğimi, partimin ve davamın arkasında olduğumu ve Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in arkasında yürümeye devam edeceğimi belirtir. Saygılar sunarım.’







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI