1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Emniyet Müdürlüğü 'İHA' ile denetledi...

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri Antalya trafiğini havadan denetledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-10-2018 18:02:56 Tarih: 15-10-2018 16:52

Emniyet Müdürlüğü 'İHA' ile denetledi...

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, Antalya Trafiğini havadan helikopter ve insansız hava araçları ile denetlendi.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 100 Günlük Eylem Planı çerçevesinde, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri yol güzergahlarımızda İnsansız Hava Araçları (İHA), Helikopter ve Sivil Trafik Görevlileri ile denetim gerçekleştirdi. Dün yapılan denetim Antalya-Burdur Karayolunda gerçekleştirildi. 

 

İnsansız Hava Aracı (Drone) ile yapılan denetimde, kırmızı ışık ihlali yapan 2 sürücüye ceza kesilirken, helikopter ile gerçekletirilen denetimde, kask takmamaktan 1, hatalı park etmekten 1, emniyet şeridini ihlal etmekten 4, tehlikeli şerit değiştirmekten 1 sürücüye cezai işlem uygulandı. 

 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, "Bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek olup; çalışmalarımızla yol kullanıcılarının trafik kurallarına uyması, trafik kazalarının en az seviyeye indirilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması hedeflenmektedir." ifadeleri yer aldı







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI