1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Bir ilçe yönetimi daha istifa etti...

Genel Başkan Meral Akşener'in talimatı ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın imzasıyla, İYİ Parti Korkuteli İlçe Yönetimi istifa etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-10-2018 10:08:24 Tarih: 19-10-2018 09:56

Bir ilçe yönetimi daha istifa etti...

Genel Başkan Meral Akşener'in talimatı ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın imzasıyla, İYİ Parti Korkuteli İlçe yönetimi istifa etti.

 

Genel mekezin tavsiye kararına uyarak istifa ettiklerini belirtren İlçe Başkanı Süleyman Yıldız, bu istifanın partide yeniden yapılanma doğrultusunda alınan önemli bir karar olduğunu da sözlerine ekleyen Yıldız, istifasının ardından şu açıklamalarda bulundu:

 

"Daha önce il başkanlarının ve yöneticilerinin istifaları istendiği gibi teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın imzasıyla ülke genelindeki tüm ilçe yönetimlerinin istifaları istenmiştir. Biz de Korkuteli ilçe yönetimi olarak genel merkezimizin tavsiye kararına uyarak istifa etmiş bulunmaktayız. Başkanlık divanımızın almış olduğu kararın yerinde olduğunu ve teşkilatımızın işlevselliği açısından çok faydalı olacağını düşünmekteyiz. Bu karar neticesinde tüm ilçelerde yeni görüşler, yeni yönetimler kurularak yerel seçimler öncesinde tepeden tırnağa yenilenmiş, güçlenmiş, dinamik, zinde, formda ve başarıya endeksli bir İYİ Parti inşa olacaktır" 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI