1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Bedelli askerlikle ilgili son durum...

Bedelli askerlik yapacaklar için başvurular devam ederken, sevk tarihleriyle ilgili soru işaretleri yaşanmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-09-2018 18:26:30 Tarih: 13-09-2018 12:52

Bedelli askerlikle ilgili son durum...

Bedelli askerlik sevk tarihleriyle ilgili sosyal medyada yapılan bir paylaşım tartışmalara neden oldu. 

 

Hızla yayılan paylaşıma göre; öğrencilerin yaz döneminde, milli sporcuların sezon tatillerinde, kamu ve özel sektörde çalışanların ise yaz dönemi dışında silah altına alınması planlanıyor. Bu planlamaya göre kapsam dışı kalan öğretmenlerin de, gelen tepkiler sonrası temel askerlik eğitimlerini sömestr veya yaz döneminde yapabilmelerinin yolu açıldı.

 

SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI

"Bedelli askerlik askere sevk duyurusu" başlığıyla yapılan duyuru kafaları karıştırdı. Duyuruya göre; öğrencilerin yaz döneminde, milli sporcuların sezon tatillerinde, kamu ve özel sektörde çalışanların ise yaz dönemi dışında silah altına alınması planlanıyor.

ÖĞRETMENLERDEN TEPKİ

Sosyal medyada hızla yayılan paylaşım tartışmalara neden olurken en büyük tepki öğretmenlerden geldi. Pek çok öğretmen yaz ayları dışında askere alınma ihtimallerine "Öğrenciler, sporcular düşünülürken; biz öğretmenler kapsam dışı kaldık." diye tepki gösterdi. Tepkilerin ardından Öğretmenlerhaber'de yer alan bilgilere göre; okul müdürlüklerine gönderilen yazı ile bedelli askerliğe başvurmuş ya da başvuracak olan öğretmenlerin 21 günlük temel askerlik eğitimlerini sömestr veya yaz döneminde alabilmelerinin yolu açıldı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI