1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Antalya OSB'de 20 Aralık'yta ödül töreni gerçekleşecek

Antalya OSB’de faaliyet gösteren firmaların gurur gecesi sayılan ‘AOSB 2017 Yılı En Başarılı Firmalar Ödül Töreni’ 20 Aralık Perşembe günü, Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleşecek.

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2018 12:01

Antalya OSB'de 20 Aralık'yta ödül töreni gerçekleşecek

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin geleneksel En Başarılı Firmalar Ödül Töreni, 20 Aralık 2018 Perşembe günü Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binasında gerçekleşecek. Bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan törende Antalya OSB’de faaliyet gösteren firmaların 2017 yılında elde ettiği başarılar ödüllendirilecek. 13 kategoride toplam 47 firma ve sanayicinin ödül alacağı geceye Antalya protokolü ve iş dünyasından çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.
 
 
13 KATEGORİ
 
Saat 17.00’de başlayacak törende başarı ödülleri kategorisinde en yüksek satış hasılatı yapan, en yüksek kurumlar vergisi ödeyen, en yüksek ihracat yapan, en yüksek yatırım yapan, en yüksek istihdam sağlayan ve en yüksek kadın istihdamı sağlayan firmalara birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri verilecek. Teşvik ödülleri kapsamında istikbal vaat eden, en yeşil fabrika, en yüksek istihdam artışı sağlayan ve Türkiye’nin birinci ve ikici 500 büyük firması arasında yer alan Antalya OSB firmaları ödül alacak. Antalya OSB özel ödülü kategorisinde ise yılın duayen sanayicisi ve onur/saygı ödülleri verilecek.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI