1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya'da ucut et için tanzim mağazaları açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ucuz et için tanzim satış mağazalarının açılacağını belirtti.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-10-2019 18:02:49 Tarih: 01-10-2019 16:45

Antalya'da ucut et için tanzim mağazaları açılıyor!

KONYSİAD’ın konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, halkın ucuz et yemesi için Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı’nda tanzim satış mağazaları açacaklarını belirtti. Halk Su projesini Ant Su olarak hayata geçireceklerini de kaydetti. Antalya genelinde 32 kreş açacaklarını ifade eden Böcek, “Kısa zamanda bitireceğimiz ve açılışını yapacağımız projelerimiz var” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) konuğu oldu. KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan ve Dernek üyelerine tarımdan, turizme, ekonomiden yatırımlara kadar pek çok konuda açıklamalarda bulunan Başkan Böcek, soruları da yanıtladı. Antalya’nın sorunlarına çözüm üretmeye azim ve kararlılıkla devam edeceklerini belirten Başkan Muhittin Böcek, “Kesinlikle geçmiş dönemle ilgili bir hesaplaşmam yok. Demokrasiye inanmış birisi olarak bugüne kadar Antalya’mız için çivi çakan herkese teşekkür borçluyuz” dedi. 

KAMU YARANINA OLAN PROJELERE DEVAM
Geçmiş dönemden kamu yararına, vatandaşların yararına olan projeleri devam ettireceklerini ifade eden Böcek, Doğu Garajı, Kent Müzesi projelerini tamamlayacaklarını, seçimden hemen önce ihalesi yapılan 505 milyon lira yatırım bedelli Kınık Hali Projesi’ni ise iptal ettiklerini kaydetti.

HALK ET ÇALIŞMASI TAMAM
Yerelden ve kırsaldan kalkınma hedefiyle çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Muhittin Böcek, Halk Su projesini daha önce patentinin alınmasından dolayı Ant Su olarak gerçekleştireceklerini, projeyle ilgili altlıkları oluşturduklarını söyledi. Böcek, vatandaşa ucuz et sağlayacak Halk Et’le ilgili Kepez öncelikli olmak üzere Muratpaşa ve Konyaaltı’nda tanzim satışla ilgili çalışmaları tamamladıklarını müjdeledi. 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI