1xbet betist supertotobet
Bugun...



Spor Toto Süper Lig'te 3. hafta heyecanı...

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 25-08-2018 16:44

Spor Toto Süper Lig'te  3. hafta heyecanı...

Karşılaşma 27 Ağustos Pazartesi günü oynanacak. Mücadele öncesi Sarı Kırmızılılar'ın yeni transferi Emre Akbaba eski takımıyla karşı karşıya gelecek. Fatih Terim'in de oyuncusuna ilk 11'de şans verebileceği konuşuluyor. 


Lefter Küçükandonyadis sezonunun 3. hafta mücadelesinde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Emre Akbaba açısından duygusal bir maça ev sahipliği yapılacağı haftada Galatasaray kendi taraftarının önünde galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor. Alanyaspor'un ise henüz ligde puanı olmadığı için galibiyeti hedefliyor. 

 

Aytemiz Alanyaspor,Galatasarayla oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin son sırasında yer alan ve henüz puanla tanışamayan Alanyaspor deplasmanda galibiyet almak için moralini yüksek tutmaya çalışıyor. Ligin henüz başında olduklarını ve Galatasaray karşısında ilk galibiyetini alıp üst sıralara tırmanacaklarına emin adımlarla yürüyor. 

 

Taraftar ise bu çoşkulu maçın heyecanını yaşıyor. Öte yandan Emre Akbaba'nın gol sevinci yaşama ihtimaline karşı göstereceği tepki de merak konusu.

 

Galatasaray Aytemiz Alanyaspor karşılaşması Pazartesi saat 21.45 'te oynanacak. İki takım henüz ilk 11'ini belirlemedi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI