1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Beş Bakan, 41 ülkeden 1000 İşadamı bekleniyor

Fuarda her türlü inşaat ve iş makinaları, ürün ve komponentlerinin yanısıra, beton, maden, sondaj, asfalt-yol, istifleme, taşıma ve kaldırma, iskele kalıp sektörlerinden de makine ve ekipmanlar sergilenecek

facebook-paylas
Güncelleme: 28-07-2018 19:24:06 Tarih: 27-07-2018 15:46

Beş Bakan, 41 ülkeden 1000 İşadamı bekleniyor

 Antalya iş ve inşaat makinaları sektörünün buluşmasına hazırlanıyor. Cm Expo Antalya İş ve İnşaat Makinaları Fuarı’nda her türlü inşaat ve iş makinaları 100’ün üzerinde marka 41 ülkeden ziyaretçilere tanıtılacak.



Kamu Alımları Antalya ‘da masaya yatırılıyor 
Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Boğaziçi İhtisas Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Utku Bengisu;”İş ve İnşaat Makinaları Sektörünün en önemli alıcısı konumundaki kamu, sektöre canlılık ve hareket getirmesi için çok önemli bir konumda. Bu noktadan hareketle kamunun seçkin alıcılarını, belediyelerden yetkilileri bu fuarda Kamu Vadisi Projesi ile sektör temsilcileriyle buluşturuyoruz. Bu anlamı ile ilk defa bir iş makinaları fuarında kamunun önemi vurgulanacak” diye konuştu. Bengisu, kamunun iş ve inşaat makinaları sektörüne kaldıraç etkisi olmasını beklediklerini iletti. 



 Anfaş’da 42.000 metrekare alan üzerinde kurulacak ve girişlerin ücretsiz olacağı fuarda Özbekistan, Etiyopya, Somali, Demokratik Kongo ve Gine’den Bakan düzeyinde katılımın yanı sıra 41 ülkeden gelecek ziyaretçilerle Türkiye’nin İş ve İnşaat Makinası İhracatı’na ciddi katkılar oluşması bekleniyor. Fuar  6-9 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI